Goldeno miestelo gyventoja Ruth po šio įvykio liko stipriai sukrėsta, tačiau džiaugėsi išvengusi nelaimingo atsitikimo ir akmenį iš kosmoso platybių žada pasilikti sau. Šis stulbinantis įvykis užfiksuotas spalio 3 dieną, praneša vancouversun.com.

„Aš per visą savo gyvenimą nebuvau taip išsigandusi. Net nežinojau, ką daryti. Tad puoliau skambinti 911. Kuomet kalbėjau su operatoriumi, apverčiau pagalvę – meteroritas buvo įsispraudęs tarp dviejų pagalvių“, – teigė moteris.

Kanadoje į moters namus pro stogą ant pagalvių nukrito meteoritas.

Policijos pareigūnai, atvykę į įvykio vietą, ėmėsi tyrimo. Iš pradžių buvo manyta, kad sprogimas ir įvairios akmeninės nuolaužos galėjo pasklisti dėl galimo incidento iš netoliese esančios statybvietės, tačiau statybos darbų atstovai pareigūnams patvirtino, kad jie patys matė sprogimą danguje, o jų darbo vietoje joks sprogimas nebuvo užfiksuotas.

Meteorito tikimybę patvirtino ir tai, jog prieš vieną naktį buvo fiksuotas meteoritų lietus.

Kanadoje į moters namus pro stogą ant pagalvių nukrito meteoritas.

„Aš buvau šokiruota. Sėdėjau namuose ir dvi valandas drebėjau. Tikimybė, kad tokie dalykai nutiks gyvenime yra labai maža ir aš esu dėkinga likimui, kad likau gyva“, – teigė R. Hamilton .

Moteris patvirtino, kad pasiliks meteoritą sau ir laukia, kol draudimo bendrovė padengs padarytus materialinius nuostolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)