Santa Jukna

Aš – Santa Jukna, esu tapytoja bei tatuiruočių meistrė.

Drabužiai yra vienas iš būdų žmonėms atskleisti savo asmenybės bei charakterio bruožus. Stiliaus pagalba mes tarsi komunikuojame be žodžių – kuriame nuotaikas, personažus ar asmenybes.

Santa Jukna

Manau, kad kiekvienas iš mūsų savyje nešiojasi daugybę personažų, tad dalyvaudama šiame projekte nusprendžiau pasirinkti du visiškai skirtingus įvaizdžius. Dvi skirtingas nuotaikas, skirtingas situacijas. Viena jų – kai nesinori išsiskirti iš minios, norisi patogumo, jaukumo.

Santa Jukna

Antroji – priešinga, kai norisi apsiauti aukštakulnius, pasidažyti ir būti dėmesio centre. Tikiu, kad „Zalando“ gali padėti atsiskleisti kiekvienai asmenybei, tereikia išdrįsti – nesivaržyti ir pabudinti jas visas.

Įdomu, ką dėvi Santa? Nuskaityk šį QR kodą ir sužinok!

Santa Jukna

Denis Stech

Noras domėtis mada ir stiliumi mano gyvenime atsirado labai anksti. Tačiau jei man reikėtų rinktis tarp mados ir unikalaus asmeninio stiliaus, rinkčiausi asmeninį stilių.

Denis Stech

Mano stiliuje visuomet atsispindi mano nuotaika – kartais jis būna tamsus, kartais šviesus, o kartais spalvotas. Man visuomet patikdavo stilių jungti kartu su judesiu.

Denis Stech

Džiaugiuosi, kad su nuostabia komanda fotosesijos metu būtent tai ir pavyko užfiksuoti.

Įdomu, ką dėvi Denis? Nuskaityk šį QR kodą ir sužinok!

Denis Stech

Linas Labanauskas

Jeigu manai, kad neturi, ką apsirengti – vadinasi, neturi, ką apsirengti. Tačiau aš – turiu!

Linas Labanauskas

Mano aprangos pasirinkimus įkvepia žinomi tinklaraštininkai, mados namai, draugai, o kartais tiesiog bandau įsivaizduoti, kad einu į šventę. Šventės būna įvairios, jos simbolizuoja permainas arba net maištą, o dalyvavimas jose suteikia progą pakeisti savo įvaizdį ir išreikšti savo emocijas.

Linas Labanauskas

Man apranga yra komunikacija su žmonėmis bei galimybė parodyti save iš skirtingų kampų. Pasitelkdamas stilių aš galiu būti visoks, bet svarbiausia – jaučiuosi laisvas.

Įdomu, ką dėvi Linas? Nuskaityk šį QR kodą ir sužinok!

Linas Labanauskas

Užsakymo nr.: PT_88415527