Pasveikinti sukaktuvininką iškilia proga viename Maskvos restorane atvyko estrados, kino ir televizijos žvaigždės. Vakarėlio svečių tarpe pasirodė Kristina Orbakaitė, Vasilijus Vakulenko, Valerija su Jozifu Prigožinu, Valentinas Judaškinas, Vladimiras Vinokuras, Olegas Menšikovas, Aleksandras Reva ir kiti.


Nikolajus Baskovas, pasipuošęs ryškiai žaliu kostiumu, ne tik linksmino svečius savo dainomis, bet ir pats šėlo šokių aikštelėje – su aktore Nona Grišajeva dainininkas šoko itin artimai, aistringai liečiant vienas kito kūną.

Šis šventės epizodas nebuvo vienintelė karšta akimirka – aistrą vienas kitam dovanojo ir M. Galkinas su A. Pugačiova. Pora vakarėlyje nesigėdydami įsisiurbė vienas kitam į lūpas saldžiam bučiniui, kai jiedu ragavo tortą.


Šventėje sukaktuvininko žmona spindėjo pasirinkusi moterišką suknelę su raudonų ir mėlynų atspalvių gėlių motyvais.

„Noriu, kad tavo gyvenimas klestėtų ir bėdos tave aplenktų“, – savo mylimajam linkėjo A. Pugačiova.


Siautulingo vakarėlio akimirkomis svečiai nevengė dalintis socialiniuose tinkluose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)