Pirmiausia reikia pasakyti, kad tai nelengvas uždavinukas. Aktoriai gauna atlygį už savo darbą. Žvaigždės dar dažnai gauna ir filmo pajamų dalį. Dar yra komerciniai ir reklaminiai užsakymai. Mados industrijos ir aktorių bendradarbiavimas taip pat dažnai atneša vieną kitą milijoną. Juk, žiūrėkit, kaip įdėmiai seka mados policija „Oskarus“, EMMY ar kitus apdovanojimus. Kaip skrupulingai vardija, su kokio dizainerio suknele ir kokių juvelyrų deimantais žingsniuoja raudonu kilimu ta ar ana aktorė.

Paparacų blyksčių šviesoje išryškėja primiršti mados namai ar niekam nežinomi kūrėjai. Dar aktoriai gauna dovanų. 2020 metų „Oskarų“ krepšelis, kuriame visiems nominuotiems aktoriams rėmėjai įdėjo prašmatnių dovanėlių, kainavo nei daug, nei mažai – 225 000 dolerių. Pati paauksuota figūrėlė kainuoja apie 400 dolerių. O va 25 žvaigždžių lauknešėliai, vadinami „Distinctive Assets“, nerealius 5,4 milijono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)