Imlitex Holdings“ valdybos pirmininkas Vygandas Blandis neša tokį verslo filosofijos užtaisą, kad norisi ne tik klausytis, bet ir dalintis su kuo didesne auditorija.

V. Blandis – patyręs verslo asas, ranka rankon daugybę metų darbuojasi su dar keturiais verslo partneriais – Renatu Augustinu, Raimondu Augustinu, Audriumi Grigaičiu ir Robertu Gumbiu.

Bet pradžiai – apie pačią įmonę, „Imlitex Holdings“. Kompanija – labiausiai diversifikuota žaliavų tiekimo įmonių grupė Rytų Europoje. Tai kompanija, kuri užsiima grūdų, trąšų, pašarinių žaliavų, biokuro, elektros ir dujų, pramonės paskirties žaliavomis, stikline, plastikine tara bei plastiko, tekstilės pramonei skirtomis žaliavomis. Per metus ji realizuoja apie 1,5 mln. tonų žaliavos. Jos žinioje – 10 atstovybių, 70 prekybos rinkų, 2 tūkst. tiekėjų, per 5 tūkst. klientų.

Keturių lietuvių valdoma kompanija mūsuose užima tokią vietą, kaip antrą šimtmečiai gyvuojantys japoniški prekybos namai, vadinami sogo shosha, ar kokia britų prekybos senbuvė.

Su tokiu teiginiu pašnekovas, aišku, nesutiktų, nes pačioje pokalbio pradžioje 400 mln. apyvartą skaičiuojančios įmonių grupės bedrasavininkas įspėjo: ėjimui į viešumą turi būti kažkoks motyvas arba ištransliuota sėkmės istorija, kuri įkvėptų žmones nesėdėti rankų sudėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)