Anot Eurohoops.es talkinančio ispanų žurnalisto Chema de Lucaso, „Žalgirio“ klubas iš principo yra susitaręs su 206 cm ūgio 27-erių metų sunkiuoju krašto puolėju Tyleriu Cavanaugh.

Informuojama, kad Kauno klubas su krepšininku artėja prie vieno sezono trukmės sutarties pasirašymo.

Šį sezoną T. Cavanaugh žaidžia Tenerifės „Lenovo“ komandos gretose. Ispanijos čempionate amerikietis krašto puolėjas vidutiniškai per 22 min. pelno po 8 taškus ir atkovoja po 4,4 kamuolio. FIBA Čempionų lygoje jis renka po 9,1 taško ir 4,3 atkovoto kamuolio.

Amerikietis yra žaidęs dabartinio „Žalgirio“ trenerio Martino Schillerio treniruojamoje komandoje – 2018-2019 m. NBA Plėtojimosi G lygoje jis atstovavo „Salt Lake City Stars“ ekipai.

Krepšininkas turi ir NBA patirties – viso yra sužaidęs 50 rungtynių Atlantos „Hawks“ ir Jutos „Jazz“ gretose (atitinkamai 2017-2018 ir 2018-2019 m. sezonuose).

NBA krepšininko vaidmuo buvo epizodinis: vidutiniškai po 3,8 taško ir 2,7 atkovoto kamuolio per mačą.

Tuo metu Schillerio treniruotoje Jutos dublerių ekipoje jis per mačą vidutiniškai rinko net po 17,8 taško.

Praėjusį sezoną krepšininkas rungtyniavo Eurolygoje, Berlyno ALBA gretose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)