Dirbtinio kelio sąnario įdėjimas buvo trečias svetimkūnis mano kūne. Su nuosavu sudilusiu sąnariu šlubavau kaip klipatėlė. Šuo priekaištingai žvelgdavo į mane. Kada abu kartu linksmai palakstysime pievomis, šeimininke?! Dabar – kai rašau šį tekstą – dešimt dienų po operacijos, tai yra po mechaninio pusės sąnario įdėjimo, jau jaučiu, kad eisiu tvirčiau. Dar skauda, dar reikia slinkti pasieniais lėtai, bet aš eisiu vienodai tvirtai remdamasis į žemę abiejomis kojomis.

Pirmi du sintetiniai organai buvo nauji akių lęšiukai. Pataisė man regėjimą. Pasaulis prasivėrė naujomis varsomis ir vasarą Nidos pliaže įsitikinau, kad kūrinija (bent jau moteriškoji tos kūrinijos pusė) yra dieviško grožio. Anksčiau, be lęšiukų, apie tai galėjau spėti tik iš nuogirdų ar išplaukusio vaizdo. Greičiau nujausti iš bendro išsilavinimo. Dabar kiborgo akimis tvirtai žinau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)