L. Jamesas pelnė 32 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus bei tapo trečiuoju žaidėju NBA lygos istorijoje, peržengusiu 35 tūkst. pelnytų taškų ribą.

Jis taip pat yra ir jauniausias, pasiekęs šią taškų ribą. Į NBA istorijos puslapius jis įsirašė ir kaip jauniausias žaidėjas, pelnęs 5 tūkst., 10 tūkst., 20 tūkst. ir 30 tūkst. taškų. Krepšininkas taip pat 17-ą kartą karjeroje išrinktas į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

Vis dėlto Karaliaus Jameso pasiekimai nepaliko „Nets“ žaidėjų be žado. Jamesas Hardenas pelnė 23 taškus, Joe Harrisas pridėjo 21, pataikydamas 6 tritaškius, Kyrie Irvingas – 16, o „Nets“ pratęsė savo pergalių seriją iki 5 iš eilės.

Bruklino komanda puikiai tvarkosi ir be kitos žvaigždės – šiuo metu traumuoto Kevino Duranto.

„Žaidėme solidžiai ir iškovojome pergalę svečiuose, tačiau džiaugtis anksti, mums dar reikia daug kur tobulėti. Turime išnaudoti galimybę augti nepaisant rezultato, tačiau aišku, laimėti yra malonu“, – kalbėjo „Nets“ strategas Steve'as Nashas.

„Lakers“ žaidė be savo dviejų starto penketo žaidėjų – Anthony Daviso ir Denniso Schroderio, kurie yra komandos rezultatyviausių žaidėjų trejete.

„Mums jų labai trūko, tačiau ir varžovai neturėjo pagrindinio žaidėjo. Nė viena komanda nebuvo pilnos sudėties. Mes tiesiog šiandien nežaidėme taip, kaip turėtume. Reikia pagirti varžovus“, – kalbėjo L. Jamesas.

Mėnesiui iškritęs A. Davisas nerungtyniavo dėl traumos, o D. Schroderis – dėl NBA saugumo protokolo.

Lakers“: LeBronas Jamesas 32 (8 atk.k., 7 rez.p.), Kyle'as Kuzma 16 (10 atk.k.), Montrezlas Harrellas 10.

Nets“: Jamesas Hardenas 23 (11 rez.p.), Joe Harrisas 21, Kyrie Irvingas 16, Timothe'as Luwawu-Cabarrotas 15, Landry Shametas 10.

Kiti rezultatai:

Milvokio „Bucks“ – Toronto „Raptors“ 96:110

Sakramento „Kings“ – Majamio „Heat“ 110:118

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)