Eglės kasmet puošiamos vis įdomiau. Vienos atrodo tradiciškai ir iš tolo šviečia senovine kalėdine nuotaika, kitos – modernios ir iš pirmo žvilgsnio nė kiek nepanašios į paprastą eglę. Bėgant metams kinta jų formos, keičiasi papuošimai ir dekoracijos.

Kartais šios primena kažkur svečioje šalyje matytas žaliaskares, kartais panašios į filmuose kažkur regėtas egles. Jas puošia įvairūs menininkai, o dizaineriai ir kritikai negaili pagyrų ar kritikos strėlių. Neretai jos puikuojasi gražiausių Europos ar net pasaulio eglių sąrašuose, o dar dažniau – jomis grožisi į svečius atvykę užsieniečiai.

Nors šįmet nusifotografuoti ir įsiamžinti prie pagrindinės sostinės puošmenos gali būti keblu, ji tikrai įeis į gražiausių kalėdinių eglių istoriją. Tačiau nuotraukų ja pasigrožėti – tikrai netrūksta.

O tie, kurie norėtų prisiminti, kaip kalėdinės eglės atrodė nuo pat 2010-ųjų, siūlome pasižvalgyti.

2010-ųjų eglė

2011-ųjų eglė

2012-ųjų eglė

2013-ųjų eglė

2014-ųjų eglė

2015-ųjų eglė

2016-ųjų eglė

2017-ųjų eglė

2018-ųjų eglė

2019-ųjų eglė

2020-ųjų eglė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)