Reidas prasidėjo Geležinio Vilko g. Per porą valandų įkliuvo 12 greičio mėgėjų: vienas vairavo „VW Golf“, o visi kiti – BMW.

Toje vietoje leidžiamas greitis – 60 km/val. Smarkiausiai jį viršijo BMW vairavusi mergina ir du jauni vyrai. Mergina lėkė 113 km/val. greičiu, o vyrai su BMW važiavo dar greičiau: 132 km/val. ir 137 km/val.

Vidurnaktį reido dalyviai atvažiavo į Pylimo g. Čia buvo tikrinamas vairuotojų blaivumas.

0.30 val. buvo sustabdytas automobilis „Mazda“, kurį vairavo jauna moteris, važiavusi su draugu. Paaiškėjo, kad vairuotoja išgėrusi – 0,93 prom. Pradžioje buvusi linksma, vėliau mergina nuliūdo ir ėmė graudintis.

Maždaug po 15 minučių buvo sustabdytas automobilis „Mercedes“, kuriuo važiavo mergina ir vaikinas. Ši vairuotoja irgi buvo neblaivi – 1,16 prom. Mergina labai įtūžo, pamačiusi, kad ją fotografuoja ir filmuoja. Išlipusi iš automobilio ėmė šūkauti, bandė griebti vieno fotografo fotoaparatą. Paskui grįžo į automobilį ir ėmė rodyti vidurinį pirštą. Po kiek laiko vėl išlipo iš mašinos ir metė į žurnalistus citriną, bet nepataikė.

Vėliau vairuotoja apsiramino, ėmė pasakoti, kad ji yra „perspektyvi jauna mergina“, užima atsakingas pareigas. Paskui ėmė sakyti, kad ji eilinė mergina, bet žurnalistai su tuo nesutiko: „Citrinomis į mus dar niekas nemėtė“. Tada vairuotoja pareiškė, jog mesti citriną jai pasiūlęs pareigūnas.

Paaiškėjo, kad mergina jau anksčiau praradusi teisę vairuoti, todėl dabar jai gresia ne tik bauda, bet ir automobilio konfiskavimas. „Mercedes“ išvežtas į policijos sulaikytų automobilių aikštelę.

Pylimo g. baudas užsidirbo ir neblaivūs paspirtukininkai. Pirmas įkliuvo Lietuvoje dirbantis ukrainietis – 1,16 prom. Užsienietis labai atsiprašinėjo ir sakė nežinojęs, kad išgėrus negalima važiuoti ir paspirtuku.

Paskui buvo sustabdyti du bičiuliai, važiavę iš vieno iš jų jubiliejaus. Jubiliatas „pripūtė“ 0,41 prom., pritaikius alkotesterio paklaidą, gavosi, kad leidžiamos normos jis neviršijo. O draugas nuo baudos neišsisuko, nes jam nustatytas 0,52 prom. neblaivumas.

Apie 2 val. įkliuvo dar vienas paspirtuku važiavęs vyras – 0,91 prom.