Jį nusivijo Karo policijos pareigūnai. Aerouosto g. jie pamatė stovintį tą patį „Citroen Xsara“, žmonių jame nebuvo. Kariai iškvietė policiją.

Apžiūrinėdami automobilį pareigūnai salone pamatė tuščią litrinį degtinės butelį. Netrukus jie pastebėjo netoliese vaikštinėjantį vyrą su tokiu pačiu buteliu rankoje.

Sulaikius vyras prisipažino, kad vairavo „Citroen Xsara“, važiavo namo į Kėdainius, bet pasiklydo, todėl įvažiavo į karinį dalinį. Tikrintis girtumą jis atsisakė. Tik apie 20 val., t.y. po įvykio praėjus maždaug valandai, jis papūtė į alkotesterį – 2,11 prom. Po 15 minučių, kai reikėjo atlikti antrą patikrinimą, vyras vėl atsisakė pūsti.

Jau policijos komisariate, apie 22.30 val., jis persigalvojo ir sutiko dar kartą pasitikrinti – 1,63 prom.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam tai ne naujiena. Už įvairius nusikaltimus teistam vyrui čia nakvoti yra tekę ne kartą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šis aštrių pojūčių mėgėjas girtas prie automobilio vairo policijos pareigūnams buvo įkliuvęs ir prieš penketą metų. O šiuo metu jis dar įtariamas su trimis draugeliais gegužės pradžioje Kėdainiuose, Kauno g., padegęs tiltą per Nevėžio upę. Už tai jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo.