Net 31 proc. apklaustųjų iš Jungtinės Karalystės prisipažino, kad, liaupsindamos partnerio išradingumą miegamajame, tiesiog meluoja, ir šitaip elgiasi nenorėdamos priversti vargšo raudonuoti, rašoma „The Sun“.

Moterys nurodė vadinančios savo išrinktąjį seksualiniu gigantu net ir tada, kai yra kaip tik priešingai.
Daugiausia nepagrįstai partnerius liaupsinančių bričių, pasirodo, gyvena Liverpulyje. Net 36 proc. apklaustųjų iš šio miesto prisipažino žeriančios išrinktajam komplimentus, nors jis nė iš tolo nepateisina lūkesčių.

O štai Niukaslo gyventojos labiausiai džiūgauja dėl savo partnerių sugebėjimų lovoje ir tiktai 10 proc. prisipažino kartais meluojančios, kad patyrė pasitenkinimą.

Antroje vietoje pagal mylimuosius perdėtai giriančių moterų skaičių atsidūrė Belfastas (šiame mieste tokių – 29,4 proc.), o trečioje – Šefildas (28,5 proc.).

„Kad yra moterų, kurios meluoja, jog patyrė pasitenkinimą, mūsų visai nestebina. Didžiausią šoką sukėlė tai, kad jų tokia galybė“, – sakė apklausą surengusios organizacijos atstovas Carlo Vaiarello.

Atliekant tyrimą buvo apklausta daugiau nei 2 tūkst. suaugusių moterų iš 17 Jungtinės Karalystės miestų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (321)