51 m. Lorna Harrison iš Donkasterio (Jungtinė Karalystė), kuri organizuoja pietų pristatymą į namus, pirmą kartą pastebėjo savo keistą būklę – žinomą kaip nuolatinio seksualinio susijaudinimo sindromas – kai pervažiavo greitį ribojantį kalnelį.

Orgazmą ji dažnai pajunta be sekso – vien pagalvojus apie partnerį, 48 m. Henry Snowdeną, ji neretai pasiekia kulminaciją.

Lytiniuose organuose moteris beveik nuolat jaučia skausmingą pulsaciją, kuri palengvėja tik pasiekus orgazmą.

Vieną kartą lytinis susijaudinimas truko visą dieną. Lorna nesugebėjo išeiti iš namų, o ir likusi juose nelabai galėjo pajudėti.

Ji pasakė: „Galbūt tokia mano būklė skamba pavydėtinai, tačiau iš tiesų tai nepatogu, labai vargina, nes orgazmą aš galiu patirti bet kur, bet kuriuo metu.“

Nuolatinio seksualinio susijaudinimo sindromas moterims pasitaiko gana retai, tačiau moterys šį sutrikimą išgyvena sunkiau – pasaulyje dėl šios priežasties yra buvę du savižudybės atvejai.

Feisbuke yra paramos ir palaikymo grupė, siūlanti pagalbą šio sindromo kankinamiems žmonėms.
Tai, kad jos kūnas sustiprintai reaguoja į dirgiklius, Lorna pastebėjo 2019 m. sausį.

Ji sako: „Į pilvo apačią priplūdo kraujo, pajutau pulsavimą. Visa laimė, kad nesukėliau avarijos, nes nebekontroliavau savo kūno. “

„Privažiavusi kliento namus, atidaviau užsakymą, tada skubiai grįžau į automobilį ir parvažiavau namo.“

Kai panašus incidentas pasikartojo, ji kreipėsi į gydytoją.

Moteriai buvo skirti vaistai nuo epilepsijos, kurie malšina nervinį skausmą ir sumažina priepuolių trukmę. Ji atsisakė tyrimo ultragarsu baimindamasi, kad tai jai sukels ekstazės bangas.

Moteris pridūrė: „Kartą prekybos centre teko griebtis už prekių lentynų, kad nenukrisčiau. Žmonės į mane sužiuro. Kitą kartą draugė ištarė mano partnerio vardą. Ėmiau panikuoti – jutau, kad artėja orgazmas, tad įbėgau į parduotuvę.“

Moteris papasakojo apie savo seksualinį gyvenimą: „Iš pradžių Henriui buvo juokinga, bet dabar mes nebegalime aistringai bučiuotis, nes tai man sukelia orgazmą. Jis suskaičiuoja iki trijų ir sako: „O dabar ji sprogs“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)