Laidoje „Jūs rimtai?“ šmaikščiai aptariamos svarbiausios savaitės naujienos. Šį kartą laidoje viešėjusiai TV laidų vedėjai ir iniciatyvos „moterų pasaulyje“ įkūrėjai I. Stonkuvienei teko daugybė su koronavirusu susijusių naujienų.

Kalbėdama apie naujieną „Raginimų pirkti muilą neišgirdo: neradę dezinfekcinio skysčio žmonės „degtinę šluoja su lentynomis“ I. Stonkuvienė juokavo. „Lietuviai yra išradingi žmonės. Žiūrėk, kiek mes turime švenčių, progų ir nedarbo dienų, o jei neturime švenčių, susikurkime tą šventę. Mes net iš koronaviruso, – nebaigdama sakinio nusijuokė I. Stonkuvienė, juokaudama, kad šluodami alkoholį lietuviai net tokioje situacijoje susikūrė sau šventę. – Sėdime namuose, o ką veikti? Dezinfekuoti save iš vidaus.“

„Tie, kurie „dezinfekuojasi“, man atrodo, tai darė ir prieš tai ir jų nepaims jokia korona“, – juokavo I. Stonkuvienė.

O ar pati I. Stonkuvienė nebijo viruso? „Nepanikuoju. Seku naujienas, kiek įmanoma“, – tvirtino pašnekovė ir pridūrė, kad visuomet tokiu laikotarpiu būna virusų.

Moteris dėl koronaviruso neatšaukia jau suplanuotų darbų, net ir renginio, į kurį šeštadienį turi susirinkti kone tūkstantis moterų. Jos teigimu, ir patys žmonės turi būti atsakingi ir neiti į susibūrimo vietas, jei blogai jaučiasi.

Dar viena su koronavirusu susijusi naujiena, apie kurią buvo kalbama laidoje „Jūs rimtai?“ – Incidentas Vilniuje: vyras žmoną įkalino vonios kambaryje, nes manė, kad ji užsikrėtė koronavirusu“.

„Man atrodo, kad tas vyras išpirko tą degtinę su lentynomis ir tada uždarė tą moterį“, – juokavo I. Stonkuvienė.

Beje, ji pastebėjo, kad dažnai net ir prie teigiamų naujienų būna daugybė ne itin teigiamų komentarų. Ji juokavo, kad jei norisi parašyti blogą komentarą, galima imti ir save izoliuoti, pavyzdžiui, į vonią, kaip kad aprašyta anksčiau aptartoje naujienoje. Tiesa, ji pridūrė, kad vyrų pagalbos čia tikrai nereikia.

„Mes – savarankiškos moterys. Galime pačios užsidaryti, – juokėsi I. Stonkuvienė. – Bet vonioje... Gal virtuvėje. Vis tiek taip moterų vieta. Virtuvė, šaldytuvas.“

Visas pokalbis – laidos įraše: