Mad Money, arba Gediminas Melnikas, pripažįsta, kad jo muzikoje yra daug maišto, kaip ir gyvenime, tačiau kartu jis džiaugiasi, kad yra pripažintas, klausomas ir kviečiamas į didžiausius muzikos renginius. Ir nors sėkmė scenoje nuo jo nesitraukia, asmeniniame gyvenime ji nusisuko.

Po aistringos meilės ir trejus metus trukusių santykių dabar į jo gyvenimą atėjo kur kas ramesnis laikas. Dar anksčiau Gediminas drąsiai kalbėjo apie vestuves ir sakė, kad norėtų netradicinės ceremonijos. „Aš esu prieš religiją. Ir susituoktume tik Amerikoje esančioje Šėtono bažnyčioje (angl. The Church of Satan), bet niekada nesakau niekada. Man svarbu ne vestuvės, labiau pasipriešinimas joms. Man svarbiau turėti ryšį, o ne gauti parašą“, – praėjusių metų apdovanojimų metu sakė Mad Money.

Prasitaręs apie skyrybas Mad Money sakė, kad dabar liūdna tiek vienai, tiek kitai pusei, o jį kankina mintys apie keistus sutapimus. „Buvau tris kartus su trimis panelėmis po tris metus. Devyni metai. Kaip sakoma, meilė trunka trejus metus. Skamba juokingai, bet man jau trečią kartą taip ir man jau nebejuokinga“, – stebėjosi atlikėjas.

Pasiteiravus, kokios priežastys galėjo lemti jo išsiskyrimą, dainininkas svarstė, jog kažko konkretaus nebuvo. „Nebuvo, kas trukdytų. Aišku, ta rutina, kasdienybė, kaip ir visose porose. Sunkiau su ta trintimi.

Man svarbiausia yra kūryba ir yra pusė manęs to žmogaus, kuris gali būti šeimoje, visada būti namuose prie židinio, bet kita mano pusė yra kūryboje. Muzika man visą gyvenimą buvo svarbiausias dalykas ir ilgainiui tai pradėjo kirstis. Tapo sunku kurti muziką ir negalėjau pilnai realizuoti savęs. Jai taip pat toks sąstingis atėjo“, – pasakojo G. Melnikas ir pridūrė, jog dabar apie naujus santykius negalvoja, tačiau tiki, kad jie prasidės, kai mažiausiai to tikėsis ir atsitiktinai.

„Santykiuose tenka patirti mane (juokiasi). Aišku, ir to gero patiri. Manau, kad nėra lengva, todėl panelėms linkiu susirasti ne menininką“, – su šypsena apie tai, kaip sunku palaikyti romantiškus santykius su menininku, pasakojo reperis.

Užkulisiai:

Raudonojo kilimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)