Mad Money, arba Gediminas Melnikas, pripažįsta, kad jo muzikoje yra daug maišto, tačiau kartu jis džiaugiasi, kad yra pripažintas, klausomas ir kviečiamas į didžiausius muzikos renginius.

Ir nors jo dainose galima išgirsti daug grubios lyrikos ir nepagražintų tekstų apie sunkų gyvenimą, realybėje G. Melnikas yra visiškai kitoks. „Gyvenime visko būna. Žmogus nebūna vientisas. Tikiu, kad ir kiekvienas jūsų.

Visada stengiuosi tas nuotaikas sudėti į muziką. Labiausiai, kaip bebūtų gaila, kūrybai įkvepia skausmas. Tačiau, žinoma, ir meilė, džiaugsmas, visos geros emocijos“, – kalbėjo jis žiūrėdamas į netoliese stovinčią mylimąją Deimantę.

Kartu jie jau dvejus metus ir nors pati mergina yra nedrąsi bei bendrauti su žurnalistais pabijojo, Gediminas jai gražių žodžių negailėjo, kaip ir bučinių.

„Ji yra pagrindinis žmogus, kuris palaiko mane muzikoje. Deimantė visada mane įkvepia ir labai džiaugiuosi, kad yra su manimi bei kenčia mano beprotybę. Žinoma, visko būna. Būtent mylimoji yra tas žmogus, kuris mane supranta. Ji tikrai turėjo daug pereiti su manimi“, – pasakojo atlikėjas.

Nepaisant darnių santykių, tradicinių vestuvių pora kelti tikrai neketina. Anot reperio Mad Money, į vestuves jo požiūris yra gana netradicinis. Ir nors jis yra už pačias vestuves, religija žinomo vyro nežavi. „Aš esu prieš religiją. Ir susituoktume tik Amerikoje esančioje Šėtono bažnyčioje (angl. The Church of Satan), bet niekada nesakau niekada.

Man svarbu ne vestuvės, labiau pasipriešinimas joms. Man svarbiau turėti ryšį, o ne gauti parašą“, – sakė Mad Money.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)