Viktorija pasakoja, kodėl pirmą kartą nusprendė valyti organizmą detoksikuojančiomis arbatomis.

„Visą energiją išnaudojame gruodį lakstydami po prekybcentrius, ieškodami dovanų ir nuolat visur vėluodami per milžiniškus kamščius. Todėl kada, jei ne dabar, pats tinkamiausias laikas pradėti 21 dienos detoksinių arbatų programą!“, – sako Viktorija.

DELFI žinoma moteris sako: „Jas pradėjau naudoti tikrai ne dėl liekninamosios priežasties, o dėl geros savijautos. Per šventes gi valgai ir desertus su antrais patiekalais, persivalgai, atsiranda sunkumas skrandyje, pilvo pūtimas. O arbata nuramina ir skrandį, ir pilvą, ir energijos atsiranda. O tos energijos tikrai pritrūksta, turint mažą vaiką. Jas gersiu ryte ir vakare. Aš labai rūpinuosi savo sveikata.“

Viktorija Siegel ir Kristina Mazuch

Siegel neslepia, kad mėgsta pavalgyti ir raciono nekeis.

„Turiu gerą genetiką, todėl galiu vis tiek mėgautis maistu, pagamintu namuose. Valgau ir jūros gėrybes, ir mėsą. Plius, vyras – medžiotojas, tad dažnai turime žvėrienos namuose. Nemėgstu pusfabrikačių, todėl greito maisto restoranų vengių. Šiaip gyvenime niekada nesilaikiau dietų ir manau, kad tai nesąmonė“, – sako Siegel.

Siegel prisipažįsta, kad ilgą laiką daug domėjosi šiomis arbatomis prieš pradedant jas naudoti ir atidžiai tikrino sudėtį.

Viktorijos sužadėtinis Danielius Bunkus nebuvo susižavėjęs mylimosios detoksikacija ir paragavęs pasakė, kad ji gertų viena.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)