1. Darbais pasidalinkite išmaniai

Nepaisant to, ar esate šventės šeimininkas, ar svečias – pasiūlykite visiems būsimo vakarėlio dalyviams darbais pasidalinti. Tokiu būdu visi jausis labiau įsitraukę, o šeimininkas taip nepavargs. Nuo stalo žaidimų ar užkandžių iki dekoracijų paruošimo – visus darbus susiplanuoti ir juos deleguoti dar paprasčiau galima programėlėje „Pro Party Planner“, teigiama pranešime spaudai.

Šioje aplikacijoje rasite beveik visus įsivaizduojamus įrankius vakarėlio planavimui. Galėsite sudaryti svečių sąrašą, skirti jiems užduotis, nusistatyti priminimus ir netgi sudėlioti sėdėjimo tvarką, pasinaudojant papildyta realybe. Ši aplikacija puikiai tinka organizuojant dideles šventes, tačiau pravers ir mažiems draugų susibūrimams. Tiesa, ji veikia tik su „Apple“ įrenginiais.

2. Virtualus muzikinis aparatas

Ar kada nors teko sukurti grojaraštį draugų vakarėliui? Tai reikalauja nemažai pastangų bei laiko ir visuomet išlieka tikimybė, kad muzikiniu fonu patenkinti bus ne visi. Tačiau jį sudaryti gali ir visi šventės dalyviai kartu – tam tereikia atsisiųsti reikalingą aplikaciją.

Rinktis galima iš kelių, pavyzdžiui, „Jukestar“ ar „Soundshare“. Pirmoji aplikacija veikia tarsi skaitmeninis muzikos aparatas – prie programėlės prisijungę vakarėlio dalyviai gali „užsisakyti“ pageidaujamą kūrinį, o taip pat įvertinti jau nuskambėjusius. Tuo tarpu antroji aplikacija labiau tiks mažiau aktyviems svečiams – ji tiesiog leidžia subendrinti visų dalyvių skirtingose platformose turimus privačius grojaraščius.

„Jukestar“

3. Nepraleiskite fejerverkų

Ar norite Naujuosius metus sutikti žiūrėdami į dangų ir jame sprogstančius fejerverkus, o ne išmaniojo ekraną? Tuomet dar prieš laikrodžiams skelbiant šventinį vidurnaktį – pasiruoškite naujametinius sveikinimus artimiesiems.

Smagius ir unikalius sveikinimo atvirukus galite sukurti programėlėje „PicCollage“. Čia rasite įvairių filtrų, lipdukų ir šventinių rėmelių su užrašais. Po to, iš anksto pasiruošti galite ir jų išsiuntimą. Įsidiegę programėlę „IFTTT“, sujungiančią skirtingas aplikacijas, galėsite automatizuoti daugelį jose atliekamų veiksmų. Pavyzdžiui, pasirinkti, kad reikiamu metu socialiniuose tinkluose būtų publikuojamos iš anksto paruoštos žinutės arba iš jūsų pašto dėžutės išsisiųstų elektroniniai laiškai.

„PicCollage“


4. Naujųjų metų pažadai

Besibaigiant metams, daugelis puola kurti rezoliucijas: pradėti sportuoti, sveikiau maitintis, daugiau skaityti ar pagaliau atsisakyti žalingų įpročių. Jei esate vienas tokių ir norite, kad pažadai nepasimirštų sausio 1-osios rytą, o pasiryžimo užtektų visiems 12 mėnesių – išbandykite „Coach.me“, o savo tikslus registruoti pakvieskite ir kitus vakarėlio svečius.

Ši paprasta išmanioji programėlė suburia tų pačių tikslų siekiančius vartotojus, o jiems belieka vieni kitus įkvėpti bei skatinti nepasiduoti. Aplikacijoje tereikia pažymėti, kiek dienų per savaitę norėsite dirbti ir kokių rezultatų pasiekti, o tuomet – sekti pasiekimus ir dalintis tiek jais, tiek patarimais su kitais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją