Žinoma, šiek tiek sunkokai sekėsi, nes aš vis dėlto daugiau klausinėjau, o ji tiesiog moteriškai atsakinėjo, kartais ko nors užklausdama. Deja, iš karto pasirodė, kad turi problemų, labai aikštinga, nors jau buvo 27 - erių merų. Oho pagalvojau, tu žmogui, su kuriuo susirašinėji, jau ultimatumus keli! Na ir pasakiau, kad nebenoriu taip bendrauti ir tęsti tokio pokalbio. Ji, žinoma, pakeitė šiek tiek taktiką. Užsimanė toliau bendrauti, nes kiti jai siūle tik susitikimą su laiminga pabaiga, kai paklausiau, kaip sekėsi su kitais gerbėjais.

Po šiek tiek laiko, iš smalsumo, panorau ją pamatyti. Pamačiau, kad visai nieko, paprasta mergina ir tiek, kiek simpatiška, nors ir ne mano skonio. Tęsiau tiesiog bendravimą dėl įdomumo, bet ir pats buvau jau ją įtraukęs . Gal labiau iš mandagumo tai dariau. Paaiškėjo, kad ji laukė, kol vyras pas ją atvažiuos gyventi. Ji save gal priskyrė kitai kategorijai, nes gyvena užsienyje. Ji nepajudinamas ir kompromisų nepripažįstantis, aikštingas žmogus. Kaip nori, taip bus, nes mažoji princesė pasakė, ko nori. Aš tik pagalvojau, kad jos būsimam vyrui labai nepasisekė.

Visas mūsų susirašinėjimas man pasirodė labai juokingas, todėl jį tęsiau.

Žinoma, pasipylė reikalavimai ir mano adresu. Nesupratau, kaip ji įsivaizdavo mūsų bendravimą, reikalaudama iš karto sau naudos Juokinga, bet jau buvo graudu ir nesmagu pačiam. Pradėjau klausinėti kur dirba, ką dirba, kaip sekasi darbe, kur gyvena, viena ar... Paklausiau, kaip dėl keitimo vietos ir daugybės tokių, kaip ir paprastų, man iškilusių klausimų. Tačiau jos atsakymai peržengė visas ribas. Aišku, konkrečių atsakymų negavau, tik labai apibendrintus arba suktus. Galiausiai, paklausiau, jei jau kviečiasi pas save, kaip įsivaizduoją ką kitas ten veiks? Nejaugi mes viską ir keliaus dirbti bet ko? Šiaip man buvo tik smalsu, daugiau nieko, nei tikėjausi, nei ruošiausi kam nors, tikrai ne.

Pasirodo, vyras viską turėtų mesti, net ir verslą, ir bėgti pas ją, nors ji pati savęs nesugeba išlaikyti, ir kaip nors gyventi su jos draugais. Kitokio kompromiso, pasak jos, ir būti negali. Oho, pagalvojau, juokauja kažkas labai rimtai, bet čia reali tokia moteris, net specialiai vėliau dar ir pasikalbėjome per kamerą, nes tikrai pagalvojau, kad kažkas pokštauja. Galiausiai, norėdamas visiškai ją atbaidyti, pradėjau klausti kiek uždirba, kokį darbą dirba ir ką planuoja daryti ateityje. Ogi nieko neplanuoja, aukščiausias laiptelis pasiektas, kažką ten nešioja po namus, tai supratau, kad pašte dirba ir tiek. Super, pagalvojau, va čia tai protas. Ačiū Dievui, atstojo. Mat man taip parūpo jos finansai.

Iki šiol ją prisimenu ir tiesiog nupurto nuo tokio mūsų bendravimo. Šiek tiek juokinga, bet čia tik įdomumo dėlei su ja palaikiau kontaktą. Supratau, kad tokių aikštingų panelių reikia labai saugotis, nes iš kitų reikalaudamos, jos pačios nieko negali pasiūlyti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!