Paskutiniajame ture kelialapį į pirmenybes užsitikrino čempionų vardą ginsiantys portugalai, kurie Cristiano Ronaldo ir Bruno Fernandeso įvarčių dėka svečiuose 2:0 nugalėjo Liuksemburgą.

Europos čempionai B grupėje užėmė antrąją vietą ir nusileido tik nugalėtojais tapusiems ukrainiečiams. Paskutiniajame ture su jais 2:2 sužaidę serbai grupėje liko treti.

Lengva pergale atrankos ciklą pabaigė Anglijos nacionalinė komanda, kuri svečiuose 4:0 susitvarkė su Kosovu. Po įvartį pelnė Harry Winksas, Harry Kane'as, Marcusas Rashfordas ir Masonas Mountas.

Anglija su 21 tašku tapo A grupės nugalėtoja, o Kosovas su 11 taškų liko trečias. Antrąją vietą užėmė čekai, kurie paskutiniajame ture 0:1 nusileido ketvirtoje vietoje likusiems bulgarams.

Pasaulio čempionai prancūzai atrankos ciklą baigė svečiuose 2:0 nugalėdami Albaniją. Įvarčius pelnė Corentinas Tolisso ir Antoine'as Griezmannas.

Prancūzai H grupę laimėjo iškovoję 25 taškus, o albanai su 13 taškų liko ketvirti. Antrąją vietą šioje grupėje užėmė turkai, kurie paskutiniame ture 2:0 įveikė Andorą.

Trečioje H grupės vietoje likę islandai sekmadienį 2:1 palaužė Moldovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)