Pranešimas apie nelaimę buvo gautas šeštadienį 6.52 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius DELFI informavo, kad lengvajame automobilyje buvo įkalinti du žmonės - vairuotojas ir keleivis.

Pirminiais duomenimis, į įvykio vietą atvykę gelbėtojai asmenis rado be sąmonės. Pasitelkę specialią įrangą ugniagesiai asmenis išvadavo iš automobilio ir perdavė medikams.

Avarijos metu du automobiliu „Citroen“ važiavę žmonės – vyras, gimęs g. 1935 metais, ir moteris, gimusi 1942 metais, – rasti prispausti.

Vilniaus apskrities pareigūnai teigė, kad įvykio metu buvo sužalotas vyras ir moteris, jie išgabenti į ligoninę. BNS informavo, kad lengvojo automobilio vairuotojas ligoninėje mirė.

Anot policijos, autobuse važiavę asmenys nenukentėjo.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Mirtimi pažymėta automobilio ir autobuso kaktomuša: pranešama, kad ligoninėje mirė sužalotasis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)