48 metų M. Tuskienė įvairiose pozicijose Finansų ministerijoje dirbo 20 metų, viceministre dirba nuo 2017 metų rugpjūčio. Anksčiau ji buvo finansų atašė Lietuvos atstovybėje Europos Sąjungoje.

„Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi savo kolegės profesiniais pasiekimais ir kompetencijomis, kurie ne tik atnešė vertės mūsų šaliai, bet ir buvo įvertinti aukščiausiame lygmenyje. Miglės indėlis į Finansų ministerijos veiklą, tarptautinį atstovavimą mūsų šaliai finansų srityje yra tikrai vertingas ir ilgalaikis. Kartu su Finansų ministerijos komanda nuoširdžiai linkime jai ir jos naujajai komandai sėkmės ir prasmingų rezultatų“, – teigia finansų ministras Vilius Šapoka.

M. Tuskienė atstovavo Lietuvai įvairiose tarptautinėse institucijose, tokiose kaip Europos investicijų bankas, Pasaulio bankas, Europos stabilumo mechanizmas ir kt. M. Tuskienė yra Europos Tarybos vystymo banko Administracinės tarybos pirmininkė. Ji taip pat prisidėjo prie Lietuvos pirmininkavimo ES.

Pagrindinės M. Tuskienės veiklos sritys – fiskalinė politika, ES ekonomikos ir finansiniai klausimai bei tarptautinių finansų institucijų veikla.