Nors Granitas Xhaka rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie pirmojo įvarčio, šveicaras 61 min. buvo priverstas vietą aikštėje užleisti Bukayo Saka.

Saugas akivaizdžiai buvo nepatenkintas stratego keitimu: kapitono raištį sviedė komandos draugui ir prieš palikdamas aikštę nusimovė marškinėlius, maža to, kapitono žaidimu neliko sužavėti „Arsenal“ sirgaliai, kurie nušvilpė pakeistą futbolininką.

Pats G. Xhaka į tokią tribūnų reakciją atsakė įvairiais rankų gestais, be to, žaidėjas patraukė ne ant atsarginių suolo greta ekipos draugų, o tiesiai į rūbinę.

Po rungtynių „Arsenal“ strategas Unai Emery nebandė ginti savo auklėtinio. „Jis buvo neteisus, jis neteisus“, – spaudos konferencijoje kartojo U. Emery.

„Bet aš manau, kad mes ramūs ir kalbėsimės su juo, komandos viduje aptarsime šią situaciją. Jo reakcija neteisinga. Esame mes čia dėl to, kad turime sirgalius.

Futbole mes esame darbuotojai, dirbantys jiems. Turime gerbti žiūrovus ir kai šie mums ploja, ir kai jie mus kritikuoja“, – teigė „Arsenal“ strategas.

U. Emery nenorėjo komentuoti Xhakos perspektyvų ateity toliau dėvėti kapitono raištį.

„Visų pirma noriu pats su juo pasikalbėti, tada su klubu, turime išlikti ramūs“, – kalbėjo U. Emery.

7-ąją ir 9-ąją minutę šeimininkams po įvartį pelnė gynėjai Sokratis bei Davidas Luizas, tačiau eilinį kartą persvaros kanonieriai išsaugoti nesugebėjo.

32-ąją minutę 11 m. baudinį realizavo Luka Milivojevičius, o 52-ąją minutę pasižymėjo ir Jordanas Ayew. 84-ąją minutę „kanonierių“ sirgaliai triumfavo, kuomet Sokratis vėl pasiuntė kamuolį į varžovų vartus, tačiau po VAR peržiūros teisėjas užfiksavo pražangą ir įvarčio neįskaitė.

Čempionate pirmaujantys „Liverpool“ turi 28 taškus ir prieš „Manchester City“ turi 6 taškų pranašumą. 3-4 vietas užima po 20 taškų turintys Londono „Chelsea“ ir „Leicester City“ klubai. Penktoje vietoje žengianti „Arsenal“ komanda nuo lyderių ketverto jau atsilieka 4 taškais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)