Socialiniuose tinkluose ir komentarų skiltyje po straipsniu netrūko pasipiktinusių ir nustebusių žiūrovų komentarų.

„Negi jie šoka blogai? Kur jūsų akys? Tadas ir Ala labai stengiasi ir tikrai atrodo kaip profesionalai. Buvo daug blogesnių porų. Jie apskritai vieni iš lyderių“, – piktinosi Agne prisistačiusi komentatorė.

Dar vienam komentatoriui užkliuvo tai, kad profesionalus teniso treneris Simas Kučas kiekvieną laidą sulaukia pastabų dėl prasto šokio, tačiau visuomet išlieka ant parketo ir tęsia savo kelionę projekte. „Aš tikrai nesuvokiu. Visi mes matome, kas šoka prasčiausiai, bet kokie tada vertinimo kriterijai, jei lieka prasčiausias, o iškrenta geri šokėjai? Be jokių abejonių garbingiausia būtų Simui užleisti savo vietą ir į projektą grąžinti Tadą“, – svarstė internautas.

„Tadas šoka prasčiau už Simą (Simą Kučą, – aut.past.)? Whaaaaat? (ką? , - liet.) Jūs akli ar durni?“, – socialiniame tinkle rašė žinomas komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis.

Kaip DELFI sakė pats Tadas Gryn, po šeštadienio vakaro tiesioginės laidos jaučiasi blogai. Šiuo metu vyras ruošiasi spektakliams Vilniaus mažajame teatre. „Jaučiuosi blogai ir labai liūdna. Nemanau, kad su Ala turėjome iškristi.

Peticiją mačiau ir man ją rodė. Man kyla tik vienas klausimas, tačiau čia turbūt yra lietuvių bruožas. O kur jūs visi buvote anksčiau. Man atrodo, kad patinkančias poras reikia palaikyti čia ir dabar, nes peticijos yra kelias į praeitį“, – kalbėjo jis.

Tadas Gryn ir Ala Karpenko

„Žinoma, esu labai dėkingas visiems, kurie palaikė ir sirgo už mus. Mes su Ala įdėjome daug darbo ir esu be galo patenkintas savo šokių partnere. Ji mane labai daug išmokė ir norėjome eiti toliau. Jau buvome paruošę puikų džaivo numerį ir norėjau sušokti tango, kuris man labai patinka.

Kartais žmonės apvagia save galvodami, kad neiškris ir yra saugūs. Niekas nėra saugus šiame projekte. Norėčiau paskatinti palaikyti tas poras, kurios patinka nedelsti ir balsuoti iš karto. Iš tiesų žiauriai liūdna ir man labai patiko tai, ką darėme su Ala. Man patiko repeticijos ir šokiai“, – kalbėjo jis.

Pasiteiravus, ar gavęs pasiūlymą sugrįžti, Tadas sutiktų, žinomas aktorius sakė, jog kol kas dar anksti apie tai kalbėti. Jei gautų konkretų pasiūlymą, tuomet turėtų tai apsvarstyti kartu su savo šokių partnere A. Karpenko.

Kitas šio nesusipratimo aspektas yra tai, jog komentuojantys projektą internautai reikalauja, kad iš projekto vietoje Tado ir Alos pasitrauktų modelis ir teniso treneris Simas Kučas bei jo šokių partnerė Melisa Valinovič. Tą patį vakarą ši pora gavo prasčiausią teisėjų įvertinimą - 18 balų.

Tadas Gryn ir Ala Karpenko

Pasak pačio S. Kučo, tai nėra kova tarp jo ir T. Gryn. Žinomas modelis nustebo, jog po laidos tapo supriešintas su Tadu. Tiesa, kartu jis sakė, kad ir pats nustebo, jog iškrito Tadas su Ala.

„Aš jaučiuosi gerai ir esu laimingas, kad išlikau projekte. Žinoma, gal nepavyko šokis tiek, kiek norėjosi. Padariau vieną klaidelę ir galbūt jaudulys nugalėjo. Šiam šokiui tikrai buvau pasiruošęs kaip niekad gerai. Tačiau paslydau dėl jaudulio.

Tadas yra vienas geriausių mano draugų šiame projekte ir tikrai išgyvenau dėl jo. Nesitikėjau, kad iškris, bet nesitikėjau, kad iškrisiu ir pats. Tačiau reikia suprasti, kad tai nebuvo kova tarp mūsų. Tai, kad likome dviese, nereiškia, kad jis buvo paskutinis ar aš prieš paskutinis.

Dabar, žinoma, visi sukilę prieš mane, nes šoku blogai. Žinoma, kad šoku blogai, bet stengiuosi tobulėti ir nesu šokęs vaikystėje kaip kiti. Tiesiog iškėlęs galvą eisiu toliau ir kovosiu. Šokiai man patinka ir šis projektas yra geriausias mano gyvenime nutikęs dalykas“, – užtikrintai kalbėjo S. Kučas.

Projekte dėl išlikimo ir geriausiojo titulo toliau lieka kovoti: Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius, Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas, Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis, Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius, Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas, Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj, Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto, Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė, Simas Kučas ir Melisa Valinovič, Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (321)