„Reaguodami į viešumoje pasirodžiusius nuogąstavimus dėl pirmadienio mūsų komandos rungtynių, norime išsiaiškinti to priežastis“, – informavo klubo direktorius Tomas Laucius. „Esame už švarų žaidimą ir negalime leisti abejonėms temdyti mūsų sportininkų rezultatų.“

Spręsdamas susiklosčiusią situaciją, „Palangos“ futbolo klubas visokeriopai bendradarbiaus bei pateiks visą reikiamą informaciją Lietuvos futbolo federacijai.

Primename, kad šiose rungtynėse aikštės šeimininkas „Panevėžys“ 3:1 pranoko svečius iš Palangos.

Įtarimų kelia rungtynių scenarijus ir neadekvačiai kitę lažybų koeficientai dėl šio mačo įvarčių skaičių.

Svečiai pirmo kėlinio pirmoje pusėje išsiveržė į priekį ir pirmavo iki pat 76 minutės. Įtarimų kelia mačo metu drastiškai kritęs lažybų koeficientas dėl rungtynėse pelnomų įvarčių.

Anot futbolas.lt, likus paskutiniam pusvalandžiui kai kurios užsienio lažybų kontoros išėmė statymą už didesnį nei 3 įvarčių skaičių rungtynėse arba koeficientas krito iki 1,8.

Tokie ne pagal logiką pokyčiai lažybų kontorose turėjo pagrindo – paskutiniame mačo ketvirtyje „Palanga“ per 9 minutes praleido tris įvarčius ir „Panevėžys“ šventė pergalę 3:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)