Su programėle, kuri padeda pakeisti savo atvaizdą nuotraukose, Ž. Tratas nusprendė pažiūrėti, kaip jis atrodys po 30 metų. Tiesa, išvydę šiuos kadrus aktoriaus šeimos nariai gerokai nustebo, nes nuotraukos atrodė itin realistiškai.

„Pamačiau kaip draugas ir žinomas režisierius pakeitė savo nuotraukas taip pat internetinių programėlių pagalba ir pats nusprendžiau išbandyti. Viskas atrodė itin realistiškai.

Rezultatu likau labai patenkintas ir dabar nebaisu senti (juokiasi). Dabar net priešingai manau, kad esminiai mano karjeros vaidmenys prasidės tik vėliau“, – su šypsena pasakojo žinomas vyras.

Tiesa, stebėdamas nuotraukas, kuriose jis atrodo gerokai vyresnis, Ž. Tratas netruko ir pasvarstyti, jog bėgantys metai ir senatvė kelia ir baimes. Labiausiai žinomą vyrą baugina tai, kad jis gali neišnaudoti visų savo galimybių.

Vaidinti įvairius herojus kine paprastai pasirenkami 25-45 metų amžiaus aktoriai, todėl šios srities profesionalams labai svarbu išnaudoti aktorystės suteikiamas galimybes laiku.

„Žinoma, kad aktoriui bėgantis laikas yra svarbus, bet štai draugai į šias nuotraukas pažiūrėjo su humoru ir sakė, kad atrodau geriau nei dabar. Šeimą suglumino tai, kad viskas atrodo taip realistiškai, bet visi vis dėlto pagalvojo, kad tai grimas“, – juokėsi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)