Apie eismo įvykį pranešta ir policijai, ir medikams. Pirminiais duomenimis, per avariją nukentėjo žmogus.

Bendruoju pagalbos telefonu skambinęs žmogus nurodė, kad avarija įvyko apie 21.19 val. Apolinaro Juozo Povilaičio gatvėje, šalia 1 numeriu pažymėto namo. Automobilis „VW Golf“, pažymėtas „CityBee“ atributika, rėžėsi į stulpą. Netrukus iš po automobilio dangčio pliūptelėjo liepsna.

Papildyta 21.55 val.: Atvykus pagalbai jaunas vyras sunkiai galėjo ką paaiškinti. Medikai jį apžiūrėjo, šoko ištiktam jaunam vyrui buvo sutrenkta ir nubrozdinta kakta.

Papildyta 22.10 val.: Įvykio vietoje paaiškėjo, kad 19-metis išsinuomojo automobilį, tačiau prie vairo sėdo 17-kos metų paauglys.

Papildyta 22.16 val.: Automobiliu „VW Golf“ važiavo penkiese. Pirminiais duomenimis, paauglys posūkyje nesuvaldė automobilio, manoma, dėl per didelio greičio, ir trenkėsi į kelio ženklo stulpą. Laimei, rimtų sužalojimų kompanija išvengė. Tačiau automobilį nuomojusio jaunuolio laukia rimti nemalonumai.

Papildyta 22.58 val.: Apklausiant į avariją patekusius vaikinus paaiškėjo, kad liepsna pliūptelėjo ne iškart po smūgio. Automobilis smilko, o vaikinai iš jo išlipo. Dar kažkas suabejojo, ar nereikėtų gesinti, tačiau kol jie svarstė, liepsna įsidegė. Tuomet jau teko kviesti ugniagesius į pagalbą.