Tiesa, prieš pat atsirandant naujam augintiniui, šeimos senbuvis Maiklas pabėgo. Laimei, kitą dieną Natalijos bei jos širdies draugo Edgaro Eidėjaus namuose tvyrojo dviguba laimė. Ne tik sugrįžo pabėgęs jų keturkojis, tačiau po ilgo laukimo juose atsirado ir nauja katytė.

Kalbėdamasi su DELFI Natalija neslėpė, kad naujas augintinis suteikė daug laimės visai šeimai, kuri itin myli gyvūnus. Lape pavadinta katė greitai susidraugavo su namiškiais ir pelnė jų simpatijas savo draugišku charakteriu ir meilumu.


„Mes tikri gyvūnų mylėtojai. Bet kuris gyvūnėlis mums yra mielas. Na, o šią katę užsisakę buvome seniai, o svarstėme apie šią veislę dar iki namuose atsirado Maiklas. Galvojome, kad jam reikia draugo, tačiau galiausiai nusprendėme, kad vis dėlto draugės, nes moteriška giminė jam truputį įneš šarmo.

Kai dideli namai, jiems tikrai yra daug vietos. Maiklui smagiau, kai yra katė. Dar, žinoma, tik pirma diena ir jie nelabai draugauja, tačiau ir nesipeša. Mane tai guodžia (juokiasi). Buvo planuota ir kai atėjo sausį vada, rezervavome būtent ją, o dabar atėjo laikas pasiimti naują augintinę. Ir dabar buvo puiki proga, nes tam, kad Maklas gerai priimtų ją, namuose jis neturi jaustis dideliu šeimininku, o kaip tik dabar įsikraustėme į naujus namus, todėl abiems kačiukams tai nauja vieta. Taigi, tikrai gerai priėmė ją“, – pasakojo žinoma moteris.

Natalija sakė, kad besirinkdami naują augintinį jie atsižvelgė ir į tai, kad gyvūnas turi būti draugiškas vaikams, mielo charakterio. Būtent šiomis savybėmis ir pasižymi Abisinijos katės. „Dar prieš Maiklą ieškojome šios veislės, bet vos tik pamačiau Maiklą, jis buvo toks gražus, kad įsimylėjau. Iš karto supratau, kad noriu jo. Tačiau palyginus su kitais Bengalų veislės katinais, Maiklo charakteris tikrai yra netipinis. Paprastai šios veislės katinai yra aršūs ir daug laksto, griauna viską aplink. Jis – geraširdis, komunikabilus ir mielas. Tokios ir Abisinijos katės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)