Šiuo metu Natalija gyvena džiugiomis įkurtuvių nuotaikomis, nes neseniai įsigytame name intensyviai vyksta remonto darbai. Tai, anot atlikėjos, ir galėjo tapti priežastimi to, jog visuomet namuose buvęs katinas pirmąkart prasmuko pro duris.

„Namuose daug darbininkų ir gali būti, kad katinas paspruko pro duris. Jis yra visiškai naminis, todėl dabar turėtų būti itin baikštus. Ieškome jo jau pusdienį. Manau, kad jei nieko nebus nutikę, vis tiek turėtų grįžti po kelių dienų, nes galbūt jau šniukštinėjęs apsiprato su aplinka“, – apie paieškas antradienį vakare pasakojo ji.

N. Bunkė kartu vylėsi, kad jos mylimą augintinį galbūt pastebės praeiviai ar netoliese gyvenantys žmonės bei padės jam sugrįžti į saugius namus. Laimei, taip ir nutiko – rastas katinas ir vėl džiaugiasi šeimininkų prieglobsčiu.

Bengalijos veislės katinas žinomos atlikėjos namuose gyvena jau nuo praėjusių metų sausio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)