DELFI šaltinio teigimu, G. Drukteinio sveikata gerėja, vyras pabudo iš dirbtinai sukeltos komos ir yra gydomas Santaros klinikose. Tiesa, kol kas lankyti žinomo vyro negali nei kolegos, nei bičiuliai – žurnalistui reikalinga intensyvi medikų priežiūra.

Penktadienio popietę, praėjus trims dienoms po nelaimės, džiugias naujienas apie gerėjančią G. Drukteinio būklę pranešė ir kiti šaltiniai.

„Nuostabių Santariškių klinikų gydytojų dėka gydymas vyksta pagal planą ir situacija gerėja. Ačiū gelbėtojams ir visiems, kas palaiko“, – portalui lrytas.lt sakė Giedriaus artimieji.

Galimai širdies smūgį patyrusiam vyrui, DELFI žiniomis, Santaros klinikose buvo atlikta operacija. Tuo metu vyro būklė buvo sunki.

Savaitgalį gerai žinomas vyras dar dalyvavo rinkimuose Jurbarke, iš ten publikavo nuotrauką socialiniuose tinkluose.

Apie antradienį įvykusią nelaimę DELFI pranešė net keli šaltiniai.

Buvo teigiama, kad žinomas vyras susmuko prie Seimo ir buvo skubiai greitosios pagalbos automobiliu išgabentas į ligoninę.

Kito šaltinio teigimu, sukniubęs G. Drukteinis buvo gaivinamas apie 20-30 minučių, kol galiausiai iš greitosios pagalbos automobilio išlipęs medikas su palengvėjimu pasakė, kad žinomą vyrą visgi pavyko atgaivinti.

Antradienį portalui DELFI Bendrasis pagalbos centras taip pat patvirtino, jog panašus įvykis išties buvo užfiksuotas.

G. Drukteinis (g. 1970 m.) – lektorius, konsultantas, žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas, nuolatinis žurnalų „Verslo klasė“, „Stilius“, „TV antena“, „Playboy“ ir kt. autorius, internetinės vyrų įvaizdžio svetainės elegancija.eu įkūrėjas, rašytojas, išleidęs ne vieną populiarumo sulaukusią knygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)