Paklausta, ar jaučiasi taip pat ramiai kaip jos vyras, D. Nausėdienė tai patvirtino.

„Aš jaučiuosi labai puikiai, esu labai laiminga, nes čia aplink labai labai daug žmonių ir tikrai nuostabus vakaras, džiaugiamės šia akimirka“, – žurnalistams sakė ji.

Vis dėlto skelbti G. Nausėdos pergalės jo žmona neskuba, nors šiuo metu, suskaičiavus 1005 apylinkių balsus, G. Nausėda pirmauja rezultatu – 24,76 proc. už Ingridą Šimonytę ir 73.93 proc. už Nausėdą.

„Palaukim, neskubėkim, aš tikrai manau, kad tie rezultatai bus permainingi, nes Ingrida tikrai stipri ir puiki kandidatė. Aš manau, kad mes dar tikrai pamatysime ir kovą, ir kitokius rezultatus, ir reikės laukti to galutinio rinkėjų sprendimo“, – teigė D. Nausėdienė.

Ji taip pat paaiškino, kodėl šiandien kandidato rinkimų štabe nėra jau žvaigžde tapusio jų augintinio šuns Grikio.

„Grikis tuo metu mus labai palaikė, nes mūsų mažoji dukra negalėjo atvykti, ji išrinko ir padovanojo tą šuniuką mums, kad jis būtų arti mūsų. Tai buvo toks savotiškas meilės ir buvimo kartu su vaiku ženklas. Šiandien dukra yra kartu su mumis ir mes esame be galo laimingi, o Grikis, manau, yra be galo laimingas nebūdamas tarps svečių, nes tai iš tikrųjų jį sutrikdytų“, – šypsojosi ji.