Gaminimo laikas: 30 min.
Porcijoje: apie 410 kcal

4 porcijoms reikės:

4 kiaušiniai,
500 ml pieno,
raudonoji paprika,
100 g minkšto sūrio,
2 šaukštai miltų,
šaukštas sviesto,
šaukštas aliejaus,
100 g virto kumpio,
salotų papuošti,
druskos, maltų pipirų.

1. Papriką perpjauname per pusę, išvalome. Minkštimą supjaustome juostelėmis.

2. Kiaušinius išplakame su pienu. Toliau plakdami pamažu suberiame miltus, pasūdome, pagardiname pipirais.

3. Aliejų ir sviestą pakaitiname keptuvėje. Supilame išplaktą masę ir iškepame.

4. Kumpį supjaustome griežinėliais ir uždedame ant blyno. Tada dedame gabalėliais supjaustytą sūrį. Ant viršaus užberiame paprikos juosteles ir suvyniojame vyniotinį.

5. Dedame vyniotinį į riebalais pateptą keptuvą ir kepame 200 º C karštumo orkaitėje 5 minutes.

6. Vyniotinį supjaustome griežinėliais ir sudedame į lėkštę. Papuošiame salotų lapeliais.