Po susitikimo vykusioje spaudos konferencijoje vyriausiasis žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius įžvelgė ir gerų, ir neraminančių ženklų.

„Stengėmės, kovojome, bet reikia pripažinti, kad po Eurolygos nežaidžiame brandaus krepšinio, bet pirmas žingsnis – užsivedimo jau daugiau. Tikiuosi, kad tos galvos ateis, nes dabar jaučiasi iš žaidėjų, jog jie laukia reguliaraus sezono galo, kas man labai nepatinka.

Atkrintamosios šiemet yra labai greitos: tos pirmi du etapai ir finalas patrumpėjo, tai reikia į juos jau ateiti labai geros formos ir kovoti dėl titulo. Vėl reikia, kad tos galvos pradėtų dirbti maksimum, galva yra pagrindinis dalykas, nes fizinė forma ir taip aišku, kad gera, kadangi tik ką užbaigėme visą seriją su „Fenerbahče“. Ir dabar dar aibė sužaistų rungtynių“, – teigė Šaras.

Jis pagyrė daugiausiai nemalonumų jo auklėtiniams pridariusį „Žalgiriui“ priklausantį Paulių Valinską, surinkusį 17 taškų.

„Mes Paulių žinome. Jis – kovotojas. Gal jam sezono pradžia kiek sunkesnė buvo tame naujame vaidmenyje, bet jis dabar įsivažiuoja. Šiandien irgi žaidė gerai, manau. Gal jam buvo lengviau dėl to, kad įėjo į rungtynes su dviem taikliais sunkiais metimais ir iškart geriau pasijautė“, – sakė strategas.

Primename, kad jei tiek Panevėžio, tiek Kauno klubai sėkmingai įveiks pirmąjį atkrintamųjų varžybų etapą, labai realu, kad būtent jie tarpusavyje susikaus ir pusfinalyje.

Tiesa, šį sezoną „Lietkabelis“ kol kas žaliai-baltiems neįkando nė sykio – prieš tai nusileido 58:71, 69:73 ir 63:85 LKL pirmenybėse bei 58:89 KMT turnyro pusfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)