Daug kur iškris nedideli krituliai. Turėtų būti visko - ir sniegelio ar sniego kruopų, ir šlapdribos, ir lietaus. Vėjas pasisuks iš šiaurės vakarų, arčiau jūros pūs iš šiaurės, bus smarkokas, 7–12 m/s. Aukščiausia temperatūra sieks nuo 3–6 laipsnių šilumos šiauriniuose rajonuose iki 7 ar 8 pietiniame šalies pakraštyje.

Ketvirtadienio naktį, atmosferos slėgiui kylant, daugės pragiedrulių. Trumpalaikiai krituliai (daugiausiai lengvas sniegelis), pasirodys jau tik vietomis. Šiaurės vakarų, šiaurės vėjas aprims. Temperatūra naktį daug kur kris iki 0–3 laipsnių šalčio, tik prie jūros ir kai kur pietiniame šalies pakraštyje išliks silpnai teigiama.

Ketvirtadienio dieną Lietuva pateks į rytinį – šaltąjį – arktinio anticiklono pakraštį. Kritulių tikimybė mažės, tačiau saulės vis dar bus mažokai. Vėjas išliks šiaurės vakarų, šiaurės, vidutinio stiprumo. Diena vėl prognozuojama vėsi – tik 4–8 laipsniai šilumos.

Penktadienį saulės jau bus daugiau, kritulių nebenumatoma. Naktį vėl spaus lengvas šaltukas, o dieną jau bus laipsniu kitu šilčiau.