„Ši istorija bus puiki pramoga tiek paaugliui, tiek jau suaugusiam, pirmieji supras, kad superherojais galime būti kiekvieną dieną, o suaugę neabejotinai įsijaus į veiksmą. Tai naujas superherojų filmas, į kurį sudėta viskas, kas geriausio būna superherojų filmuose“, – šypsosi režisierius.

Žinant tai, jog juostą „Shazam!“ prosiusavo neseniai žiūrimumo rekordus gerinusio „Akvameno“ prodiuseris Peteris Safranas, rezultatas tiesiog negali būti blogas. Tai įrodo ir faktas, jog net nepasirodžius kino teatruose, filmui jau planuojamas tęsinys, rašoma jo platintojų pranešime spaudai.

Na, o balandžio 5 dieną kino teatruose pasirodysiančioje pirmojoje dalyje gerokai nuskils keturiolikmečiui Biliui Batsonui – jam tereikia ištarti „Shazam!“ ir jis virsta superherojumi. Bilio gyvenimas apvirsta aukštyn kojom. Tiesa, nors naujasis jo kūnas yra suaugusiojo, vidumi Bilis ir toliau išlieka tokiu pat keturiolikmečiu berniuku. O tai reiškia, kad visos naujai įgytos supergalios ir kiekvienos jų išbandymas Biliui visų pirma reiškia beprotiškai smagų nuotykį – juk jis dabar yra super stiprus, gali skraidyti, tiesiog iš rankų šaudyti žaibais ir t.t.

Tačiau smagumai baigiasi, kuomet piktadarys Sivana ima grasinti sunaikinti viską, kas Biliui staiga tapo svarbu: naujai atrastą šeimą bei draugus.

Kaip baigsis ši istorija ir kuo ji taip sužavėjo viso pasaulio kino kritikus pamatysime jau kitą savaitgalį fantastinių nuotykių kupinoje juostoje „Shazam!“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)