Du Kosta Rikos motociklininkai Jorge Martinezas ir Marionas Calvosas susilaukė dvejų metų diskvalifikacijų po to, kai audringas jų tarpusavio ginčas apskriejo socialinius tinklus visame pasaulyje.

Praėjusį mėnesį šioje Centrinės Amerikos valstybėje vykusių lenktynių metu varžovai susidūrė, ir pusiausvyrą praradęs J. Martinezas asfaltu nenučiuožė tik dėl to, jog suspėjo įsitverti į konkurento motociklą.

M. Calvosas keliasdešimt metrų „pavėžėjo“ nepageidaujamą keleivį ir buvo priverstas sustoti.

Tuo incidentas nesibaigė: plačiai užsimojęs J. Martinezas kirto kumščiu varžovui į šalmą, šis nugriuvo su visu motociklu, bet netrukus pašokęs ant kojų ėmė gainiotis kolegą tiesiog trasoje, pro šalį lekiant kitų lenktynininkų motociklams.

Lenktynes teko sustabdyti, tačiau kvapą gniaužiančių vaizdų ir taip pakako per akis. Net sunku patikėti, kad tai vyko ne filmavimo aikštelėje, o tikroje trasoje tikrų varžybų metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)