„Būti kaimynu – man patiko. Aktyvumas antrame ture geras. Tai yra svarbu, lauksime rezultatų“, - DELFI transliacijoje sako A. Zuokas.

„Kai kraustaisi iš vieno mikrorajoną, nespėji dažnai keisti drabužių“, - taip pat juokavo kandidatas.

Jis taip pat vardija regionus, kurių dar neaplankė.

„Nebuvau Viršuliškėse, taip pat Grigiškėse, nebuvau ir Pašilaičiuose, bet buvau Perkūnkiemyje“, - sakė A. Zuokas.

„Sprendžiant iš dabartinės situacijos, mūsų frakcija taryboje buvo visiškai ignoruojama, bet kokį pasiūlymą, kurį pateikdavome, jis būdavo atmetamas, mes žiūrime į tolesnį bendradarbiavimą su kitomis partijomis. Remigijaus Šimašiaus frakcija nemaža, ten yra įvairių žmonių. Jeigu yra geras pasiūlymas miestui – aš jį palaikysiu“, - DELFI teisioginėje transliacijoje sakė A. Zuokas.

Taip pat kandidatas įvardijo pirmąjį darbą.

„Vieno darbo negalėčiau įvardyti, yra daug darbų, pirmiausia savivaldybės administracija, taip pat svarbu energetika, ekonomikos gerinimas, taip pat didelė problema – šiukšlės, kitas dalykas yra ES finansai, bus ką veikti“, - sakė A. Zuokas.

Kandidatas taip pat pakartojo savo pažadą dėl nemokamo transporto.

„Reikės daryti atnaujintą remontą gatvėse, reikės remontuoti Lukiškių aikštę, Basanavičiaus skverą. Bus ką veikti. 2020 bus įvestas nemokamas transportas senjorams. O 2021 įvedus vilniečio pasą būtų visiems nemokamas transportas. Galiu pažadėti, kad bus nemokamas transportas“, - sakė A. Zuokas.

Paklaustas, ar pasveiktinų R. Šimašių, jeigu jis laimėtų, A. Zuokas patikino, kad tikrai taip.

„Bet kuriuo atveju tikrai pasveikinsiu Remigijų Šimašių“, - sako A. Zuokas.