Tačiau R. Karbauskis taip pat sako, kad dėl galimų pokyčių Vyriausybėje bus tariamasi su premjeru.

„Vyriausybės darbą vertina premjeras, mes, kaip frakcija, stebime tas problemas, tuos konfliktus, kurie kyla, vienokias ar kitokias klaidas, kurios padaromos, ir atitinkamai kartu su premjeru tarsimės apie tuos pokyčius. Bet visumoje šiandien pasakyti konkrečiai, jeigu šnekėti apie asmenis, apie ministrus, gali tik premjeras“, - žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

Paklaustas, kokios sritys, jo vertinimu, yra problematiškiausios, R. Karbauskis sakė, kad tai - kelių asfaltavimas regionuose ir daugelis kitų dalykų. „Bet tai nereiškia, kad tas ministras ar kažkas turėtų trauktis. Tiesiog tai atsakomybė tų žmonių, kurie dirba įstaigose, institucijose, kažkas turės prisiimti atsakomybę“, - sakė R. Karbauskis.

Pasak jo, pavyzdžiui, praeitų metų žvyrkelių asfaltavimo planas perpus neįvykdytas. „Bet kokiu atveju atsakomybė turi būti“, - teigė R. Karbauskis.

Premjeras S. Skvernelis atsisakė komentuoti galimus pokyčius Vyriausybėje po prezidento rinkimų. „Pasakiau, ką norėjau pasakyti, daugiau nekomentuosiu“, - sakė jis.