– Edgarai, papasakokite šiek tiek daugiau apie save. Kaip taip nutiko, kad tapote policininku?

– Gimiau ir augau Kaune. Nuo pat vaikystės mane žavėjo policijos pareigūno darbas, uniforma ir pagalba žmonėms, disciplina. Baigęs mokyklą įstojau į Mykolo Romerio universitetą, kur baigiau policijos veiklos ir teisės bakalauro studijas bei iškart pradėjau dirbti policijos sistemoje.

– Ar visada svajojote apie tokį aktyvų ir gana pavojingą darbą? Kodėl galiausiai išsižadėjote policininko karjeros? Ar žengti šį žingsnį buvo lengva?

– Man visą laiką patiko padėti žmonėms, todėl, nepaisant gana pavojingo darbo, aš ryžausi jį dirbti per daug nedvejojęs apie pavojus, galinčius ištikti šiame darbe. Be abejones man jį palikti buvo labai sunku, darbas policijoje buvo viena iš mano svajonių, tačiau, žiūrint į ateitį ir valstybės požiūrį, sudėliojau prioritetus ir nusprendžiau palikti sistemą, kurioje buvau išdirbęs beveik 4-erius metus.

– Ar polinkį sportuoti, prižiūrėti savo mitybą ir patį save jūs jutote nuo paauglystės? O gal tokie tikslai išsivystė palaipsniui? Kodėl troškote pakeisti savo išvaizdą ir, trumpai tariant, užsiauginti raumenis?

– Nuo mažens man patiko aktyvus laisvalaikis, esu išbandęs daugybę sporto šakų. Kadangi nuo vaikystės buvau ganėtinai aukštas ir lieknas, visą laiką stebėdavau atletus su puikiai išvystytu raumenynu, jie man buvo pavyzdys, kaip turi atrodyti vyras, o ir mano draugai visi buvo su sportu susiję žmonės. Nepaisant to, sporto salę pradėjau lankyti nuo 16-ikos metų, tačiau tai buvo labai mėgėjiška, trūko žinių, trūko supratimo. O aktyviau pradėjau sportuoti nuo 20-ies. Sporto klube kolektyvas tampa tarsi šeima, padeda vieni kitiems, motyvuoja. Juk visada nori atrodyti taip kaip draugas, kuris yra pasiekęs fitneso varžybų formą.

Edgaras Eidėjus

– Kuo užsiimate dabar? Kokie jūsų planai ateityje?

– Šiuo metu dirbu natūraliųjų maisto papildų įmonėje, gaminame natūralius maisto papildus, išrūgų koncentratus, geriau žinomus kaip proteinas, taip pat natūralius įvairių riešutų užtepus. Džiaugiuosi, kad galiu prisidėti kurdamas „Healthy Choice“ produktus, kadangi pats esu už maisto papildus be krūvos konservantų ar dažiklių, ko yra pilna mūsų rinka. Labai svarbu atsirinkti, kokį maistą dedamės į burną.

– Gal dėl savo meilės sportui pasvarstote apie asmeninio trenerio darbą?

– Nesu profesionalas sporto salėje. Manau, kad norint būti asmeniniu treneriu neužtenka sudalyvauti varžybose, kaip tai daro kone pusė Lietuvos. Norint tapti treneriu reikia baigti mokslus ir nuolatos tobulinti savo žinias, domėtis šia veikla. Draugų tarpe turiu gausybę Europos ir pasaulio kultūrizmo prizininkų, todėl su jais ir konsultuojuosi, semiuosi iš jų žinių bei gaunu atsakymus į man kilusius klausimus.

Edgaras Eidėjus

– Kaip įprastai atrodo jūsų darbo diena? Kiek kartų per savaitę ir kaip mankštinatės? Kaip atrodo jūsų mityba?

– Mano diena atrodo taip, kaip įprasto žmogaus. Keliuosi apie 7-ą valandą, stengiuosi iš pat ryto nuvažiuoti į sporto salę, o po jos – jau į visus tą dieną esančius reikalus. Sportuoju įvairiai, priklauso nuo laiko, kurį turiu, todėl stengiuosi nueiti į sporto salę bent keturis kartus per savaitę. Šiuo metu griežtos dietos neturiu, tačiau žiūriu, ką valgau. Tikrai valgau ir nesveiko maisto, tokio kaip kebabai ar picos, tačiau tai darau tikrai ne kiekvieną dieną. Kadangi sportuoju ne dėl scenos, o dėl savęs man nėra būtina labai griežtai save riboti.

– Gal išduosite, koks jūsų ūgis ir svoris?

– Ūgis – 196 centimetrai, o svoris svyruoja nuo metų laiko. Įprastai svarstyklės rodo nuo 110 iki 118 kilogramų.

– Ar dėl išraiškingų raumenų, prižiūrimos savo išvaizdos visada sulaukdavote moterų dėmesio? Natalija yra sakiusi, kad anksčiau jūsų antrosios pusės taip pat privalėdavo būti labai save prižiūrinčios – ar tai tiesa? Keldavote aukštus reikalavimus merginoms?

– Esu gana konservatyvaus požiūrio, todėl prisižiūriu tikrai ne dėl moterų dėmesio, o dėl paties savęs, geresnės savijautos, sveikatos būklės. O dėl požiūrio į merginas, Natalija, manau, šiek tiek paironizavo, tačiau man visą laiką patikdavo prisižiūrinčios, tvarkingos merginos.

Natalijos Bunkės ir jos mylimojo Edgaro draugystės metinės

– Kaip jūsų gyvenimas pasikeitė sutikus Nataliją? Ar kada pagalvojote, kad tapsite pramogų pasaulio dalimi, dalinsite interviu, pozuosite fotografams?

– Nuo 15-os savo pusseserei aš padėdavau dirbti naktiniuose klubuose Londone, kur matydavau visą Lietuvos pramogų žvaigždyną, tačiau su Natalija mes prasilenkdavome. Perdėtas dėmesys man tikrai nėra priimtinas, tačiau labai džiaugiuosi, kad lietuviai yra gana konservatyvūs žmonės. Renginiuose Natalija yra gana retas svečias, todėl to dėmesio per daug ir nejaučiu. Galbūt pirmasis viešas pasirodymas buvo kiek neįprastas, tačiau džiaugiuosi, kad dažnai lydėti Natalijos į renginius man nereikia.

– Yra manančių, kad sustiprėti fiziškai neretai norima dėl vaikystėje, paauglystėje jausto nepilnavertiškumo jausmo, o gal net bendraamžių patyčių. Ar jums tai kiek nors artima?

– Kaip jau minėjau, mano draugų rate buvo daugybė su sportu susijusių žmonių. Augome ir varžėmės ne kas daugiau išgers alkoholio, o kas daugiau pakels štangą salėje, todėl ir dabar mano artimiausi draugai propaguoja sveiką gyvenseną, sportuoja, prižiūri savo organizmą. Šiomis vertybėmis gyvenu ir dabar. Manau, kad verta prižiūrėti savo kūną bei organizmą ne nuo naujų metų ar pirmadienio, o tiesiog dabar.

– Galbūt jūsų meile sportui, sveikai mitybai užsikrėtė ir Natalija? Jei ne, ar dėl to jai kiek nors priekaištaujate, ar savo nuomonę pasilaikote sau?

– Kaip bebūtų gaila, Natalija savo laiką skiria kitiems dalykams, pavyzdžiui, miegui. Neverčiu jos ir suprantu, kad jos darbe poilsis yra būtinas.

DELFI primena, kad N. Bunkė ir E. Eidėjus oficialiai savo santykius patvirtino praėjusių metų M.A.M.A apdovanojimuose. Tuomet dar tik draugystės pusmetį skaičiavę Natalija ir Edgaras neslėpė jaudulio ir nuo tiesaus žurnalistų klausimo „Ar jūs esate pora?“ išsisukinėjo. Nepaisant to, galiausiai jie išsidavė, kad jiedu yra oficialiai kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (697)