Policijos pareigūnai apie 2 valandą nakties gavo pranešimą apie avariją Geležinio Vilko gatvėje, visai netoli Edukologijos žiedo. Atvykę pareigūnai rado linksmai nusiteikusią vaikinų kompaniją, tačiau merginai nuotaika nebuvo tokia gera – tai ji nesuvaldė automobilio, kai vežė keturis vaikinus.

Kaip pasakojo jaunuoliai, jie norėjo nuvažiuoti į klubą. Vairuotoja blaivi, tą patvirtino ir pareigūnai, tačiau merginai pritrūko atidumo.

Kaip sakė vienas vaikinų, vairuodama mergina paklausė, kur pasukti ir kalbėdama atsisuko į gale sėdėjusią kompaniją. Akimirkai praradusi dėmesį ji pasisukdama pasuko ir automobilio vairą. Anot vaikinų, po klausimo „kur važiuoti“ sekė smūgis į šviesoforą.

Atvykę meistrai įvertino, kad darbo jiems netrūks, mat šviesoforas pavojingai išjudintas iš pat pamatų.

Atidumo pritrūkusi mergina per avariją kaip reikiant sumaitojo nuomotą „CityBee“ automobilį. Automobilio nuomotojo laukia išlaidos.

„Visi „CityBee“ automboiliai yra apdrausti. Jeigu klientas patenka į eismo įvykį, yra blaivus ir praneša apie tai mums bei policijai, jam galioja draudimo sąlygos. Kliento atsakomybė apribota iki 300 Eur. Šiuo atveju stulpo tvarkymo ir automobilio tvarkymo išlaidas atlygins draudimas o klientė turės sumokėti iki 300 Eur. Jeigu eismo įvykis būtų mažesnis ir apgadinimai būtų menkesni t. y. neviršytų 300 Eur, klientas turėtų mokėtų tik tiek, kiek yra žalos“, – patikslino „CityBee“ atstovai. Nors oficialiai jų puslapyje paskelbtose nuomos išlaidose išdėstyta, kad automobilio nuomotojas turi padengti visas avarijos išlaidas.