Paprašyta atskleisti, kuris kūrėjas iškilmingam vakarui ją išpuošė, I. Stumbrienė neslėpė, kad jos įvaizdį sukūrė Liutauras Salasevičius.

„Prieš kurį laiką išsirinkome suknelę, galvojome, koks renginys, koks stilius ir įvaizdis jam tiktų, stengėmės, kad mano įvaizdis atitiktų aprangos kodą“, - DELFI pasakojo I. Stumbrienė.

Pasiteiravus, kaip su šia suknele jautėsi ir ar toks stilius jai įprastas, Inga patikino besijaučianti itin suspindėjusi.

Gal net šiek tiek neįprasta, bet kadangi toks renginys, manau, toks aprangos kodas labiausiai tinka. Tai yra labai puošnus ir elegantiškas, jaunatviškas ir novatoriškas renginys“, - komplimentų M.A.M.A. apdovanojimams negailėjo žinoma moteris.

Paprašyta atskleisti, ką mano apie kitų vakaro svečių aprangą, ar, jos manymu, daugelis deramai atrodo, kai aprangos kodas buvo „Black tie“, I. Stumbrienė sakė pastebėjusi itin daug labai gražiai pasipuošusių žmonių.

„Mačiau daug vyrų su smokingais, o damas su ilgomis suknelėmis. Be abejo, yra keletas atėjusių damų ir su trumpomis suknelėmis. Tačiau aš esu skaičiusi, kad taisyklės yra tam, kad jas būtų galima sulaužyti. Tačiau aš visuomet atkreipiu dėmesį į kvietime nurodytą aprangos kodą ir stengiuosi jo laikytis, nes gerbiu renginio šeimininkus“, - DELFI kalbėjo ji ir pridūrė mananti, kad apdovanojimų organizatoriai ne veltui svečiams nurodė aprangos kodą. Todėl, anot jos, jo būtina paisyti.

Dar prieš apdovanojimų ceremoniją paklausta, ar turi savo scenos favoritus, I. Stumbrienė atskleidė labai mėgstanti klausytis muzikos, be jos negalinti nė dienos.

„Klausau muzikos ir namuose, ir automobilyje. Man patinka ne tik užsienietiška muzika, mėgstu ir lietuvišką. Be abejo, turiu savo favoritus, kurių klausausi vėl ir vėl. Viena iš mano mėgstamiausių atlikėjų yra Jazzu. Šio vakaro jos pasirodymas man yra labai didelė intriga, nes teko daug apie ją pastarosiomis dienomis girdėti ir skaityti“, - DELFI atviravo I. Stumbrienė.

„Mūsų žmonėms palinkėčiau tolerantiškiau žvelgti į kūrybą, nes tie visi vieši vertinimai yra labai subjektyvūs. Kūryba yra kiekvieno atlikėjo labai asmeninis ir išjaustas reikalas. Arma mes, klausytojai, tą priimame, arba ne, bet negalime šališkai ir negražiai to vertinti. Mums gali patikti arba nepatikti, bet žmogus kuria, ką jis jaučia ir mes turime tą gerbti“, - apie skandalą Jazzu pristačius naujausią vaizdo klipą „Wild“ kalbėjo I. Stumbrienė.

Po to, kai trečiadienį įvyko vienos žinomiausių šalies atlikėjų Justės Arlauskaitės-Jazzu dainos premjera, netyla kalbos ne tik apie dainą, tačiau ir menamus atlikėjos komentarus viešojoje erdvėje. Pati Jazzu su nuostaba stebėjo, kaip kažkas jos vardu grubiai bendrauja su klausytojais, o į kritiką atsako negailėdamas keiksmažodžių. Viskas, anot atlikėjos atstovų, tapo aišku gavus vieno vaikino laišką su atsiprašymu. Plačiau apie šią istoriją skaitykite čia.

Ceremonijos metu paaiškėjus, kad Metų atlikėjos titulą iškovojo Jazzu, dainininkė sakė itin jautrią padėkos kalbą. Justė apsiašarojo scenoje ir savo mintimis sujaudino ne vieną. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Penktadienio vakarą raudonuoju kilimu Kauno „Žalgirio“ arenoje žingsniavo ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės. Plačiau apie tai rasite čia.

Inga Stumbrienė – DELFI nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)