„Aš gavau informacijos iš „Lietuvos geležinkelių“, kuria remdamasis priėmiau tokį sprendimą“, – BNS sakė Rokas Masiulis.

Jis nesutiko atskleisti daugiau detalių, tik patvirtino, kad tai susiję su jos darbu geležinkeliuose.

Apie savo atleidimą BNS patvirtinusi E. Radvilė kiek anksčiau antradienį BNS taip pat nenorėjo išsamiau komentuoti sprendimo motyvų.

„Tai yra akcininko sprendimas ir aš jį gerbiu“, – BNS sakė E. Radvilė.

Registrų centro valdybos pirmininkas Egidijus Vaišvilas jos atleidimo motyvų BNS taip pat nekomentavo.

Registrų centro duomenimis, E. Radvilės įgaliojimai baigėsi sausio 21 dieną, nors jos kadencija turėjo baigtis tik 2022-ųjų gegužę.

Į įmonės valdybą pirmą kartą E. Radvilė išrinkta 2017 metų lapkritį, o 2018 metų gegužę ji perrinkta antrai ketverių metų kadencijai.

Nuo 2017 metų kovo iki 2018-ųjų rugsėjo E. Radvilė vadovavo „Lietuvos geležinkelių“ IT centrui. Anksčiau ji dirbo Vilniaus Gedimino technikos universiteto Informacinių technologijų ir sistemų vadove, taip pat yra dirbusi įmonėje „BLT group“ – jai priklauso elektroninė parduotuvė bilietai.lt.

2017 metų balandį–birželį ji buvo patariamosios tarybos dėl valstybės informacinių išteklių valdymo tobulinimo prie Vyriausybės vadovė.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)