Anot Monikos, dabar jos gyvenimas yra puikus, jei ne skyrybų drama ir šiuo metu vykstantys teisiniai procesai. Žinoma atlikėja įsikūrė savo naujuose namuose, kur šeimos židinį kūrena su nauju širdies draugu, o daugiausiai laimės jai suteikia mylimas sūnus. Tiesa, šeimą neseniai papildė ir mažas šuniukas.

Paklausta, kas dabar labiausiai neduoda ramybės, ji neslėpė, kad tai yra reakcijos ir kalbos. „Aš nesipykstu ir tik atsakau į reakcijas kitų žmonių. Vienintelis klausimas (šiuo metu vykstančių skyrybų teisme) yra tik vaiko globa. Laikinai ji (vaiko globa) yra nustatyta su mama ir tikiuosi bus po teismo taip. Buvo prašymas iš vaiko tėvo pusės tik konkrečiomis valandomis pasiimti vaiką. Man tai atrodo absurdas“, – sakė ji.

Monika Šedžiuvienė

Monika piktinosi ir sakė, kad pastaruoju metu jos sutuoktiniu oficialiai laikomo vyro elgesys jai atrodo absurdiškas. Tačiau 26-erių moteris mano, dabar jis palaiko santykius su kita mergina ir kuria naują gyvenimą. „Aš maniau, kad jis yra laimingas su nauja drauge. Neseniai iš jos ir vaiką paėmiau.

Aš tą patį praėjau ir taip pat rūpinausi jo vaikais (iš pirmosios santuokos). Padėkojau jai, kad rūpinasi mano vaiku. Ji nėra kalta šioje situacijoje, kas liečia tėvo norą būti su vaiku, bet nebuvimą... Ji nėra blogas žmogus. Kalbant apie santykių pradžią, jis tikrai moka rodyti dėmesį ir merginai, kuri anksčiau nebuvo jo gavusi, ją apžavi ir ji mėgaujasi gėlėmis ir visu kitu...“, – sako moteris, primindama su politiku jau poruotą Erdvilę Pilvinytę.

Pati ji svarsto, kad pradėdama santykius su A. Šedžiumi galbūt buvo nepakankamai subrendusi. 2013 metais jiems susituokus Monikai buvo vos 20 metų, o Andriui – 37-eri. Jau tuomet buvo kalbėta, kad jiedu susipažino kai mergina dar mokėsi mokykloje ir jai buvo 18 metų. „Gal buvau nepilnai subrendusi, kai pradėjau bendrauti su Andriumi...

Monika Šedžiuvienė

Sakau, kad visos turime galiojimo laiką santykiuose ir, manau, kad ateis ir jos laikas čia. Tiesiog, manau, ji (menama A. Šedžiaus mergina) žiūri į viską pro rožinius akinius. Bandžiau jį tuomet suprasti, kai kalbėdavo negražiai apie pirmąją žmoną.

Maniau, kad vargšas ir kaip su juo taip pasielgė... Dabar matau analogišką situaciją su manimi. Žmogus pats prisidirbęs, bet aš kalčiausia. Dėl visko kaltina mane, – sakė ji, – ir tas konfliktas (tarp Monikos ir menamos A. Šedžiaus mylimosios), manau, sukeltas iš jo pusės. Atitinkamai turbūt jis prikalba jai apie mane, kad galbūt jos nemėgstu. Nebuvau niekada to sakiusi. Tik tai, kad ji nėra kalta dėl šios situacijos“.

M. Šedžiuvienė svarstė, kad greičiausiai jos vyras A. Šedžius su nauja širdies drauge susipažino iki skyrybų, kai pora dar gyveno bendruose namuose Šiauliuose. „Tačiau daug tų moterų buvo ir galėčiau vardinti ir vardais bei pavardėmis, bet kas už rankos nepagautas – ne vagis.

Žmogus gerai moka slėpti paslaptis ir tai, ką jis kalba viešai, viena, o realybė visiškai kitokia. Jis juk pats viešai papasakojo, kad paslaptį apie nesantuokinį sūnų jam pavyko nuslėpti dešimt metų. Gal dar ką nors sužinosime naujo po dešimties metų. Galbūt jis pats net patiki tomis istorijomis. Tačiau manęs įtikinėti nereikia. Esu gavusi žinučių bei įspėjimų, kad jį matė su mergina. Net ir pati buvau labai įtari ir pavydi. Nežinau, ar būtent su šia mergina, bet tikrai leisdavo laiką ne vienas“.

Monika pasakojo, kad buvo atvejų, kai jai žinant, kad vyras apsistos pas jos pusesserę, galiausiai jis likdavo nakvoti viešbutyje ar, kaip ji mano, pas kitą merginą. „Manau, kad jie žymiai anksčiau susipažino, na, nebent buvo dar viena Airijoje ir galiausiai liko su ja. Tikrai nežinau, kuri iš šių moterų buvo...

Monika Šedžiuvienė

Kažkada paniškai tikrindavau kiekvieną žingsnį ir vis rasdavau (įrodymų). Juk mes, moterys, turime tą nuojautą ir žinome, kada taip būna ir, galiausiai, man tai nebūtų didelė staigmena, nors, žinoma, tai buvo nemalonu.

Tuomet tiesiog orientavausi į savo vaiką. Jis visiškai priklausomas nuo manęs, o aš – nuo jo. Man buvo svarbiausia tik jo gerovė. Nenorėjau jokių konfliktų ir tik norėjau dirbti savo darbą. Ta nepagarba namuose buvo kertinis dalykas, kodėl susipykome. Vėliau ėjau dirbti ir prašiau tėvų padėti prižiūrėti vaiką“, – laiką, kai paliko bendrus namus, prisiminė atlikėja.

Dabar Monika bando kurti laimingą savo naujos šeimos ateitį ir tikina, jog jokiomis Naujųjų metų rezoliucijomis netiki. Besibaigiant 2018-iems metams ji taip pat nepasižadėjo nieko naujo. „Man sekasi puikiai ir tikrai neatidėlioju planų pirmadieniui ar kitiems metams. Viską gyvenime reikia daryti šiandien. Visada pozityviai mąstau ir negalvoju, kas blogo nutiks. Gyvenu dabartimi. Jaučiuosi mylinti, mylima ir laiminga“, – planais dalijosi ji.

Dabar M. Šedžiuvienę galime vis dažniau išvysti scenoje koncertuojant su Oksana Pikul-Jasaitiene. Jų duetui naujus ir itin seksualius kostiumus sukūrė dizaineris Liutauras Salasevičius, o pastarojo jo mados pristatymo metu jos tapo ir modeliais.

Ir nors dabar ji yra susikoncentravusi į muzikinę veiklą bei žada netrukus išleisti naują dainą, neatmeta galimybės grįžti ir į grožio sritį. „Turiu naujų idėjų ir viską stengiuosi daryti šimtu procentų. Man kol kas pavyksta viską suderinti. Esu jauna ir tikiu, kad viską spėsiu“, – pasakojo DELFI pašnekovė.

Grupės  "Pupytės OMG" pasirodymas

Tuo tarpu A. Šedžių tokie teiginiai stebina. Žinomas vyras sako, kad šiuo metu jo širdis yra laisva. „Su Erdvile susipažinau praėjusių metų kovo mėnesį. Su ja ir jos bičiule atsitiktinai susitikome Airijoje. Išgirdau lietuviškai kabant ir užkalbinau kavinėje. Atsisėdau prie jų ir atsigėrėme kavos, arbatos. Tuo metu jau beveik pusantrų metų kartu negyvenome su Monika.

Ji (M. Šedžiuvienė) iš namų išėjo 2016 metų rugsėjį. Negalėjau anksčiau net susipažinti (su minėta mergina), nes vos tik baigusi mokyklą ji išvažiavo į Airiją“, – pasakojo jis DELFI.

Monika Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius

Andrius taip pat pridūrė, kad daugelis Monikos teiginių tėra gandai, o ne faktai. Jis ne kartą ir akis į akį girdėjo šiuos kaltinimus. Paklaustas, kodėl nenakvojo pas žmonos pusseserę, kaip buvo sutarta anksčiau, vyras nusijuokė: „turėčiau būti kvailiu, kad važiuoti 250 kilometrų vien tam, kad pernakvočiau, nors dirbti turėjau visiškai kitame mieste. Juolab, kad nenoriu užkrauti žmonėms rūpesčių.

Jie yra puikūs žmonės ir su jos pusseserės vyru palaikome iki šiol gerus santykius. Tačiau man visiškai nėra pakeliui ten važiuoti“, – stebėjosi vyras.

Jis tikino, kad nebuvo jokio pagrindo pavydui. Verslininkas tik kartą atsakė merginai, tačiau tai tebuvo draugiška žinutė, kurią pastebėjo ir žmona. „Anksčiau pagrindo nebuvo. Jei kalbama apie mano nesantuokinį sūnų, tas vienos nakties nuotykis buvo klaida, bet sūnus yra puikus ir tikrai nesigailiu, kad jį turiu. Jis niekada nebuvo jokia klaida. Tik (pirmosios) žmonos atžvilgiu mano poelgis buvo gėdingas. Galiausiai, šią pamoką išmokau“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (526)