BTA valdybos narys W. Stockmeyer valdybos pirmininko pareigas pradeda eiti nuo 2018 m. lapkričio 30 d. Jis prie BTA valdybos prisijungė ir tapo atsakingu už finansus, perdraudimą ir aktuarus 2016 m. spalį, po to, kai VIG grupė įsigijo BTA akcijas.

Iki tol W. Stockmeyer buvo kitos „Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe“ grupės įmonės – Lenkijos gyvybės draudimo bendrovės „Compensa TUnŽ S.A. Vienna Insurance Group“ valdybos narys, atsakingas už pardavimų padalinius bei ne gyvybės draudimo bendrovės „Compensa TU S.A. Vienna Insurance Group“ valdybos narys, atsakingas už sveikatos draudimo sektorių.

W. Stockmeyer turi 20 metų darbo patirtį draudimo srityje, o jo sukauptos žinios leidžia įgyvendinti vis ambicingesnius bendrovės vystymo planus.

„Man didelė garbė priimti šį bendrovės akcininkų išreikštą įvertinimą ir tapti BTA valdybos pirmininku. BTA yra svarbus žaidėjas visose Baltijos šalyse. Tai patvirtina ir trečio metų ketvirčio finansiniai rezultatai – bendrovė ir toliau auga, tobulėja bei stiprina savo, kaip pirmaujančio draudiko, pozicijas rinkoje. Strateginės svarbos užduotis man šiuo metu – įgyvendinti patvirtintą BTA strategiją, kuri žada daug iššūkių ir dar daugiau sėkmės.

Pastaraisiais metais buvo padaryta daug, tačiau turime išsikėlę ir dar daugiau tikslų, tokių kaip technologinis tobulėjimas ir kitų. Jiems įgyvendinti reikia stiprios ir profesionalios komandos. Puikiai žinau, kad BTA turi energingų, iššūkius priimančių, motyvuotų specialistų ir man tikras malonumas dirbti su jais komandoje“, – sako BTA valdybos pirmininkas W. Stockmeyer.

BTA vertybės – prieinamumas, žmogiškumas ir patikimumas. Inovacijos, efektyvumas ir profesionali 1000 darbuotojų komanda visame Baltijos šalių regione užtikrina, kad galime tobulėti kartu kaip bendrovė ir kaip visuomenės dalis.

Pastaraisiais metais BTA tapo viena pirmaujančių bendrovių Baltijos šalių draudimo rinkoje ir šiuo metu rikiuojasi antroje vietoje, pasirašiusi sutarčių už 156,6 mln. eurų per devynis šių metų mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją