Netrukus pamatėme, kad į prieglaudą atkeliavo šuniukai, kurie buvo neseniai gimę, bet išmesti ir neturėdami maisto jų kūneliai pradėjo šalti. Viena mergaitė buvo kritinės būklės, ją net reanimavo. Iš karto nulėkėme nuvežti maisto šuniukams, o grįžome jau su mintimi, kad mažiausią pasiimsime sau. Bet tuomet dar buvo neaišku, ar ji išgyvens.

Kai parsivežėme ją namo, ji buvo tokia maža, kad pavadinome Pupa. Pupa pasveiko, užaugo ir pavirto beveik į amerikietišką Stafordšyrą. Kaip tikras mažas šuo, ji vis dar kovoja dėl maisto, tikrina leidžiamas ribas ir fantastiškai saugo namus.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje.

Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.