Kelios minutės po vidurnakčio tragiška avarija įvyko Ragučinos kaime - nuo neasfaltuoto kelio nulėkė automobilis BMW. Jis nuskriejo per krūmus, išlėkė į dirvonus, ten kažkiek kartų vertėsi. Mašina nuo kelio nulėkė keliasdešimt metrų ir sustojo apvirtusi aukštyn ratais.

Automobiliu važiavo dvi merginos ir du vaikinai. Žuvo S. Z. (gimusi 1999 m.). Pradžioje buvo manoma, kad ji ir vairavo automobilį, bet netrukus suabejota jos bendrakeleivių (jie nukentėjo nežymiai) versija.

Po avarijos dešinės pusės galinėje keleivio vietoje liko prispausta negyva mergina, kurią atvykę ugniagesiai gelbėtojai ištraukė. Kartu važiavo vaikinas (gim. 1995 m.) (1,38 prom.), mergina (gim. 1999 m.) (0,00 prom.) ir nepilnametis (gim. 2001 m.) (0,88 prom.).

Šeštadienio popietę, pareigūnai jau buvo įsitikinę, kad automobilį vairavo ne mergina, o vienas iš su ja kartu važiavusių vaikinų.

Apie 15.50 val. A. N. (gim. 1995 m.), vairavęs BMW, uždarytas į areštinę. Jis dirba Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiu gelbėtoju (stažas 4 mėnesiai).