Lenktynininkas, pasakodamas apie patirtą incidentą, nedaugžodžiavo. Pasak jo, tiesiog nepasisekė treniruotėse.

„Yra reikalų, bet viskas sutvarkoma, pataisoma, – trumpai apibūdino patirtus nuostolius V. Žala. – Ką padarysi, neklysta tik tie, kas nieko nedaro.“

Teko būti šio įvykio liudininkais? Lauksime jūsų laiško e. paštu auto@delfi.lt. Jei domitės eismo, automobilių, motociklų naujienomis, kviečiame prisijungti prie DELFI Auto gerbėjų būrio „Facebook“!

Pasak jo, visa laimė ta, kad ralio sezonas jau baigtas, todėl jokiems planams patirta avarija nesutrukdys.

„Turėjome su „Škoda“ važiuoti tik kitąmet, todėl laiko remontui yra. Tik nemalonu ir bus nemažai darbo“, – DELFI sakė lenktynininkas.

Pergalingas sezonas

Naują ralio automobilį, pakeitusį anksčiau turėtą „Mitsubishi“, V. Žalos „Agrorodeo“ komanda įsigijo gegužės pabaigoje. Tąkart buvo pranešta ir tai, kad šturmano kėdėje sėdės Andris Malnieksas, šturmanas iš Latvijos.

V. Žalai „Škoda“ atnešė pergalingą sezoną. Lenktynininkas važiuodamas šiuo automobiliu pelnė prizines vietas keturiuose Lietuvos ralio čempionato etapuose. Žemaitijos, Rokiškio raliuose pelnė pirmąsias vietas, Elektrėnuose nusileido tik svečiui iš Rusijos Nikolajui Griazinui, o Druskininkuose vėl pelnė pergalę.

Šiemet tai ne pirmas kartas, kada puikiai žinomi ralio meistrai ir išties patyrę lenktynininkai sudaužo turimus ralio bolidus. Prieš „Rally Classic“ etapą lenktyninį automobilį sudaužė Giedriaus Notkaus ir Daliaus Strižano ekipažas.

Tąkart lenktynininkams pagelbėjo vieninga ralio gerbėjų bendruomenė, ne tik surinkusi reikiamą sumą startui ralio čempionato etape, bet ir pagelbėjusi ieškant tinkamo automobilio lenktynėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)