Treneris pataria sumažinti patiekalų skonių įvairovę.

„Visi sutiksite: dažniausiai mes valgome vieno skonio užkandį, kito skonio pagrindinį patiekalą ir dar kito skonio desertą.

O dabar įsivaizduokite, kad užkandžiui suvalgote picos gabaliuką, tada pagrindiniam patiekalui – kelis picos gabaliukus ir desertui – mažą picos gabaliuką. Ar tikrai tiek norėtumėte suvalgyti?

Svorio metimas

Tikrai ne! – sako treneris A. Česnauskas.

– Jeigu maisto skoniai skirtingi, tai suvalgome gerokai daugiau nei mūsų kūnui reikia. Kuo mažiau patiekalai turi skirtingų skonių - tuo mažiau jo suvalgysite.

Netikite? Pabandykite ir mėgaukitės mažėjančiu papildomu svoriu!"

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)