DELFI skaitytoja Erika pranešė, kad atšauktas ir vienas populiariausių „Ryanair“ skrydžių į Londono Lutono oro uostą.

Apie 7.30 val. iš Kauno oro uosto turėjusio pakilti lėktuvo pasikeitusius planus iš anksto pranešta nebuvo. Informuota keleiviams jau susirinkus oro uoste.

„Ryanair“ atšaukė skrydį dėl streiko, nors Londonas neįėjo į sąrašą. Lagamino palikti oro uoste neleidžia, nes neva neturi saugyklos. Žmonės pikti, informacija apie atšaukimą buvo paskelbta likus valandai iki skrydžio“, – laiške teigia skaitytoja.

Apie kitus atšauktus skrydžius kol kas nepranešama, tačiau nepatogumų gali patirti ir daugiau keleivių skrendančių minėtomis oro linijomis.

„Kadangi skrendu su mažu vaiku, gavau skrydį šiandien 17 valandos lėktuvu, tačiau mano draugai su 2 metų vaiku vis dar laukia. Panašu, kad šiandien jie neišskris“, – teigia skaitytoja.

„Visi puolė keisti bilietus internetu. Sistema stringa ir sunku užsisakyti naujus bilietus, tačiau pykdo ir nepatogumų sukelia tai, kad oro uosto neleidžiama palikti lagaminų“.

Anksčiau skelbta, kad dėl „Ryanair“ darbuotojų streiko bus atšaukti skrydžiai iš Vilniaus į Barseloną ir Madridą ir atgal bei iš Kauno – į Žironą (Ispanija) ir atgal.

„Gavome iš „Ryanair“ patvirtinimą, kad rytoj atšaukia tris skrydžius Lietuvoje“, – BNS sakė Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovas Marius Zelenius.

Streikuojant įguloms Belgijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Portugalijoje ir Ispanijoje, oro bendrovė visoje Europoje penktadienį atšaukia 150 skrydžių.

Airijos bendrovės darbuotojai siekia išsikovoti didesnius atlyginimus bei geresnes darbo sąlygas. „Ryanair“ pilotai ir įgulų nariai jau streikavo rugpjūtį ir liepą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)