Šiuo metu įtemptu ritmu gyvenantis Saulius ne tik koncertuoja, bet ir dirba muzikiniame projekte „X Faktorius“.

„Šventės neplanuoju. Šiandien turiu daug darbo, laukia ir darbingas savaitgalis – trys filmavimai ir vienas koncertas. Pastaruoju metu jaučiuosi labai darbingas, esu reikalingas ir publikai, ir televizijai, ir šeimai, o tai man yra geriausia dovana“, – tikina pašnekovas.

Anot jo, gyvenime svarbiausia tikrai ne materialūs dalykai, mat ir jie, esant netinkamoms sąlygoms, praranda esmę.

„Svarbu ir materialūs dalykai, tačiau svarbiausia yra visai kas kita. Juk jei neturi kuo užsiimti gyvenime, tie materialūs daiktai praranda prasmę. Tuomet net ir pinigai nepadės“, – DELFI sako dainininkas.

41-ąjį gimtadienį minintis ir niekad šypsenos nestokojantis S. Prūsaitis kitiems palinkėtų neprarasti pozityvių santykių su artimaisiais, tačiau ko dainininkas norėtų palinkėti sau pačiam?

„Sau palinkėčiau antrojo vaikelio, sveiko proto ir sveikatos. Tai yra labai svarbu. Šiais laikais yra daug pagundų. Gyvenimas yra pasikeitęs, nežinau, ar tai keičiasi su amžiumi ir ar visiems taip pat atrodo. Suprantu, kad norint išlikti, gyventi, o ne egzistuoti, tokiu laiku yra gana sunku. Juk už viską tenka sumokėti savo kainą. Nepaisant to, aš kiekvieną dieną atsikeliu žinodamas, kad tądien turiu padaryti tam tikrus dalykus. Kartais turint tokį tempą, esant tokiame sociume, galima pridaryti įvairių klaidų vien dėl to, kad kažko norisi per greitai. Todėl ir palinkėčiau sau išlikti sveikame prote“, – aiškina jis,

Pasiteiravus, ar žvelgdamas į savo gyvenimą, jis pastebi poelgius, kurių šiandien gailisi ar nebekartotų, Saulius tikina, kad pastaruoju metu jis jaučia pilnatvę.

„Aš manau, kad didelių klaidų gyvenime nesu padaręs, kol kas viskas yra nuostabu. Nenoriu tuo didžiuotis ar puikuotis, nes aplinkui tikrai yra daug nelaimių ir kartais atrodo, kad neturiu teisės pūstis. Pasakysiu paprastai, aš labai džiaugiuosi, kad būdamas 41-erių metų aš turiu namus, žmoną, kur mane myli ir vaiką, kuris yra sveikas. Tai yra viskas, ko man reikia“, – sako jis.

S. Prūsaičio negąsdina ir bėgantys metai. Anot jo, tai tėra patirtis, kurią taip pat reikėtų vertinti.

„Nesureikšminu to. Matau, kad bėgant metams aš į viską žiūriu kitaip. Aš atrandu save iš naujo, atrandu daug naujų dalykų darbe, tas bagažas didėja, tačiau nieko tokio“, – optimistiškai į ateitį žvelgia dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)